« 9 Spring Trench Coats
10 perfect maxi dresses »
08.04.2017GUIDE THINGS

3 ting jeg vil lave i April

April er helt klart en af mine yndlings måneder. Der er sådan en forventningsglæde-stemning over det… lidt ligesom lille fredag – alle ved, at der inden længe venter noget rigtig godt – i dette tilfælde sommeren og varmere temperature.

Jeg glæder mig til en masse ting i den her måned – bl.a. til påsken som jo allerede starter i næste uge, og som jeg skal tilbringe store dele af hos min familie i Århus.

Udover det, så er der 3 andre ting jeg især gerne vil lave her i April.

1. CICHETTI
Hvis man bare har fulgt med lidt herinde, så kan man vist ikke være i tvivl om, hvor stor min kærlighed er til Italien og alt hvad der er italiensk. Jeg kan ikke få armene ned over, at det italienske køkken igen er blevet super moderne, og at der derfor ret ofte dukker nye gode italienske spisesteder op i København. Et af de nyeste på stammen er Cichetti, der ligger i mit gamle nabolag. Cichetti betyder snakcs på italiensk og menukortet er af den grund også fyldt med små lækre delevenlige retter, der alle koster mellem 30 og 70 kr. Bag restauranten er 2 af pigerne bag det der før hed POP et Spiseri som jeg desværre aldrig nåede forbi, selvom det skulle være overdrevet godt… Det sker ikke med Cichetti, jeg kommer i April – det skal jeg bare.
Adresse: Nørrebrogade 56, 2200 København N. 

2. COPENHAGEN SAKURA FESTIVAL
En anden kultur der er mere hypet end nogensinde før er den Japanske, og jeg er så heldig at have kulturen helt tæt på, da min Svigerfar er japaner. En af de første ting jeg gjorde med min svigerfamilie for 4 år siden var at være med dem på Sakura Festivalen på Havneholmen. Det er en japansk festival, hvor man først og fremmest fejre at Sakura (de japanske kirsebærtræer) er sprunget ud. Det plejer at være mega hyggeligt – om end der kommer flere og flere mennesker for hvert år der går. Læs mere om festivalen HER
Tid: 29 og 30 April – Adresse: Havneholmen 25, 9F, 1561 København V

3. KØDBYENS MADMARKED
Madmarkeder er generelt virkelig hyggeligt synes jeg, og et af mine favorit steder at hænge ud når vejret er godt er Kødbyens Madmarked på Vesterbro. Sæsonen startede sidste weekend og fortsætter hele sommeren og jeg glæder mig allerede til at se om der er kommet nogle nye boder og til at besøge gamle favoritter.
Adresse: Flæsketorvet 1, 1711 København V

billeder fra AOK.dk - Cichetti - Oplevbyen.dk
(Visited 1,822 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like