« 3 ting jeg vil lave i maj
A weekend in Skagen »
10.05.2017THINGS

The everyday look

Noget af det jeg outfit mæssigt glæder mig allermest til når jeg ikke er gravid længere – det er at vende tilbage til min elskede jeans, og allermest savner jeg mine vintage Levi’s 501, der er helt uden stræk og ganske højtaljede. Normalt udgør min hverdags uniform ofte jeans, sneakers og noget farverigt – pt gerne i rødt eller pink a la nedenfor.


Wearing my beloved vintage Levi’s 501 is definitely one of the things (outfit wise) I miss the most about being pregnant. Normally my  perfect everyday look would be something like below. A pretty simple denim look with sneakers and a color pop of pink and red.

| 1. BALENCIAGA (here) |2. NIKE (here) 3. MONKI (here) |
| 4. HILLIER BARTLEY (here)5. WEEKDAY (here) | 6. ACNE STUDIOS (here) |
| 7. ACNE STUDIOS (here| 8. PANDORA (here) | 9. ORLO (here) |
| 10. M.I.H JEANS (here) | 11. J.W. ANDERSON (here) |

 

(Visited 1,518 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like