« Lets talk beauty, July
My Collection for essie »
Sponsored by essie 02.08.2018BEAUTY

Treat, Love & Color

Jeg skifter neglelak et par gange om ugen. Jeg bruger farver, gerne mange forskellige på en gang og for mig er neglelak den ekstra detalje, der kan gøre forskellen for et outfit. Jeg elsker også selve processen ved at ordne negle. At file og så først underlak, så neglelak og derefter top coat.. Det er noget næsten meditativt over det for mig, men ærligt er det sjældent at jeg med en tumling i huset har tid til den helt store manicure..

Derfor er jeg fuldkommen op at køre over Treat, Love & Color konceptet fra essie. Det er nemlig et alt i et produkt, der både plejer og farver neglene. Helt genialt og man behøver ikke underlak eller overlak.

Treat, Love & Color er netop kommet i en masse nye farver som glæder mig farveglade jeg. Særligt er jeg helt vild med den blå nuance som jeg har på her som er en del af 12 nye farver essie har lanceret.

Fordi at Treat, Love & Color også plejer, så er det stort set altid de lakker jeg vælger at putte på tæerne, hvor neglelakken ofte sidder i længere tid end den gør på mine hænder.

(Visited 2,346 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like