« Treat, Love & Color
Trine x Essie »
Sponsored by essie 22.08.2018BEAUTY

My Collection for essie

Så er det endelig tid til at vise et helt specielt projekt som jeg har arbejdet på længe – min kollektion for essie. At sige det er en pigedrøm, der er gået i opfyldelse er ikke en overdrivelse – for jeg har altid elsket neglelakker. Jeg elsker at lægge neglelak og så elsker jeg den forskel et velplejede og farvede negle gør for et helt look.

Da essie-holdet spurgte om jeg havde lyst til at lave en kollektion, hvor jeg valgte mine favorit farver sagde jeg straks ja, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, hvad mit take på kollektionen skulle være. For selvom jeg elsker farver (og ofte vilde farve), så synes jeg det ultimative måtte være at lave en kollektion som vil passe til alle kvinder, og som vil gøre at alle kvinder altid havde en perfekt neglelak til hvilken som helst anledning.

Jeg vil skabe den perfekte basis-garderobe for neglene, og jeg synes faktisk det er lykkedes rigtig godt. Jeg har desuden taget udgangspunkt i at neglelakkerne skulle passe til de lidt koldere måneder som vi nu (desværre) bevæger os ind i.

Der er kæmpe forskel på rød og det tog mig virkelig lang tid at finde den perfekte nuance. Det lykkedes og min favorit ting er at blande rød med lyserød, så neglene har forskellige farver. Jeg har også en skøn lyserød med i kollektionen.

Ofte fordi jeg netop går i så mange farver, så synes jeg det er smukt at holde neglene mere neutrale. Det ser smukt ud til en farverig kjole, men er også vildt pænt til denim eller et helt sort outfit. Jeg har 3 neutrale toner med i forskellige mørkhedsgrader. De er pæne hver for sig, men jeg synes også det kan noget at mikse dem som jeg har gjort ovenfor.

Sidst men ikke mindst har jeg den smukkeste dybe bordeaux med. Bordeaux er og bliver den flotteste efterårs og vinterfarve, og jeg er sikker på at netop denne kommer til at være fast på mine negle til alle efterårets og vinterens fester.

Sand Tropez
Hold op hvor prøvede jeg mange nuancer af sand/nude, men da jeg fik Sand Tropez på mine negle var jeg ikke et sekund i tvivl om at det var den perfekte nude nuancer. Den er koldere end klassisk nude, hvilket jeg personligt synes giver et lidt mere cool look end en lyserøde/nude.

Lady Like
Er en varmere og lidt mørkere nude. Den er super smuk og forlængere neglene helt vildt.

Chinchylly
Farven er svær at beskrive, men jeg får komplimenter for den hver gang jeg har den på. Den er grålig men med lidt nude i sig, og er virkelig pæn på alle hænder uanset hudfarve og alder.

Lovie Dovie
Er navnet på den for mig perfekte pink. Den er lidt mørkere end en klassisk lyserød og det synes jeg er cool her til efteråret og vinteren.

Aperitif
Jeg ved ikke om det er fordi jeg elsker aperitivo generelt, men i hvert fald traf mit valg, da jeg skulle finde en rød på Aperitif. Den er helt klassisk rød, men har måske lidt mere orange end bordeaux over sig, hvilket jeg personligt altid bedst kan lide.

Shearling Darling
Sidst min ikke mindst har jeg den smukkeste bordeaux med som er dyb og varm og ufatteligt flot.

Kollektionen kan købes i Matas og Magasin nu <3

(Visited 4,026 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 22.08.2018 at 18:29

  In love with the shades!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Lina - SelvSkabet.dkj 23.08.2018 at 15:52

  Virkeligt fine farver du har valgt. Shearling Darling er min ultimative yndlings neglelak, den fungerer bare til alt :-)

 • Reply Trine x Essie - Trine Kjær 04.09.2018 at 09:31

  […] « My Collection for essie 0 Comments […]

 • You Might Also Like