« My 3 favorite beauty looks for Spring
Treat, Love & Color »
04.07.2018BEAUTY

Lets talk beauty, July

Jeg ELSKER jo beauty produkter, og min kærlighed er især stor til de produkter, der understreger et “no-make-up” look, hvor paradoksalt det end må lyde.

Lige nu er de her 7 produkter blandt mine favorit og her er hvorfor.

1. SOLCREME hver evig eneste dag. Det SKAL man huske – særligt i ansigtet. Kroppen smører jeg pt ind i denne body lotion fra Aesop, der lugter himmelsk og har SPF 50. Til hverdag bruger jeg den primært på hals skuldrer og hænder, så undgår jeg at blive forbrændt og dufter godt på samme tid.

2. Jeg har lige fået den her serum som jeg er begyndt at bruge hver nat. Den er fra Mario Badescu og den fugter helt vanvittigt godt. Den hedder Peptide Renewal Serum.

3. Mit nyeste Trine’s Wardrobe produkt er Argan Oil Texture Cream. Uden parfume og parabener sørger den for at tæmme fimre hår eller skabe struktur i fx krøllet hår. Den er helt genial og pt bruger jeg den hver dag.

4. Hver gang jeg har den her læbestift på, så får jeg komplimenter og det må jo betyder den gør hvad den skal. Den forstørre læberne helt vildt og har den fineste 90’er brune nuancer. Den hedder Lip Paint / Lacquer og kommer fra Loréal.

5. Jeg har en svaghed for Le Labos dufte. Efter længe at have brugt Santal har jeg netop fået Bergamote 22, og den er ligeledes helt fantastisk.

6. Kjær Weis er og bliver mit yndlings makeup mærke. Lige nu er jeg især vild med creme blushen der hedder Abundance.

7. Man kan ikke andet end at elske GLOSSIER og deres univers. Et af mine favorit produkter er high lighteren Haloscope i Moonstone

(Visited 2,506 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Anne Rahn 05.07.2018 at 11:02

    Og nummer 7? :-)

    • Reply Trine 05.07.2018 at 12:18

      Det var en svipser. Den er på nu <3

    You Might Also Like