« Kom med backstage til New York Fashion Week
Lets talk beauty, July »
Der er brugt reklamelinks i indlægget 20.03.2018BEAUTY

My 3 favorite beauty looks for Spring

Jeg er uden tvivl en (for at bruge et populært ord) “no-make-up” kind of girl, men det gør mig ikke til mindre make-up elskende. Jeg er ikke til nørdede tutorials  med contouring eller fulde makeup looks hvor både øjne, læber og kinder får en kæmpe tur, men jeg kan godt lide når man har gjort en lille ting, der gør en forskel på no-make-up looket – især hvis man skal ud om aftenen.

Derfor kigger jeg ligesom jeg altid kigger de nyeste design-kollektioner igennem også altid beauty looksene ud fra catwalken. Og udover en masse fokus på negle, så var der 3 tendenser som særligt gjorde indtryk. Det ene look bruger jeg faktisk allerede nu her, men det inspirerede til nye måder at gøre det på. Kig med nedenfor, hvor jeg også guider til mine favorit produkter til at skabe looket.

I’m definitely a no-make-up kind of girl, but that doesn’t mean I don’t like makeup. Actually I’m a uge makeup fan and I love studying makeup looks and discovering small details that I would like to try on myself.  This season I’m totally into these 3 looks below.

Jeg elsker røde læber, men nogle gange kan det blive et lidt for stort projekt at skulle vedligeholde en hel aften. Derfor er jeg fan af de mere tilfældige læber, hvor man blot dupper farven på læberne. Det her forår (når det kommer) vil jeg gå for en mere glossy version af læbestiften. Jeg har lige fået den her helt geniale som er perfekt til looket. Jeg har den i farven “cherry” og jeg tænker også den gode gamle 90’er klassiker Juicy Tubes vil være genial til formålet.

I love red lips but sometimes it’s just way too big of a project to maintain them looking pretty throughout the night. That’s why I’m really into the lip look where you just add some lipstick kind og randomly to your lips with your fingers (especially the middle part). This season I’m going to add some gloss, and I’m already a huge fan of this product HERE in the color called “cherry” and I’m sure my favorite product from the 90’s Juicy Tubes would also be a great choice for achieving this look.

I mine gymnasiedage kunne man nærmest ikke se mig og mine veninder uden sort eyeliner – hver dag faktisk! Det er muligvis nok derfor, at jeg siden hen kun går med eyeliner meget sjældent – kombineret med det faktum, at jeg heller ikke så ofte har mascara på, og det kræver eyeliner looket. Den her sæson var der mere sort eyeliner på catwalken end længe og jeg er pludselig helt draget til looket igen. Den skal være tyk og have det perfekte swirl. Min favorit af de flydende (og tro mig jeg har testet mange) er den HER og så elsker jeg L’oréals Kohl HER.

The black eyeliner is back and it has to be big and with the perfect swirl. My favorite liquid eyeliner is this one HERE and I love L’oréals’ Kohl HERE

Et look jeg længe har brugt er de glossy øjenlåg som jeg ELSKER. Mit favorit produkt til looket er faceglossen fra det hypede brand Milk – der også kan bruges som highlighter og er helt genial, men man kan ligeså godt bruge helt almindelig vaseline og så er det vildt smukt at blande noget øjenskygge i, så man laver sin egen glossy øjenskygge.

I’ve been a fan of glossy eyelids for quite sometime and my favorite product is without a doubt the face gloss from MILK – it’s absolutely amazing. For spring I’m going to mix it with some apricot colored eyeshadow – for a look similar to the right one.

(Visited 3,383 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like