« The Jewellery Room – Orit Elhanati + Marlene Juhl Jørgensen
Next Stop Stockholm Fashion Week with Zalando »
20.08.2015health THINGS

Thursday Tip – Casall Underwear

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I sidste uge startede jeg et nyt initiativ – nemlig ‘Torsdags Tip’ – Læs mit første tip HER. Det betyder helt kort, at jeg hver torsdag, så vidt muligt, vil tippe om en ting, der gør mit liv lettere eller som jeg har optur over.

I dag står den på en ting som virkelig gør mit liv bedre, i hvert fald når jeg træner. Jeg har efterhånden fået bygget en ok solid træningsgarderobe op – sports-bh’er, indendørs- og udendørssko, tights, langærmede bluser, bluser uden ærmer, løbetøj osv. – troede egentlig jeg havde det meste..

Men i sidste uge var jeg forbi Casall i Illum – jeg træner næsten kun i Casall, da jeg elsker kvaliteten og pasformene. Jeg havde udset mig lidt ting, og mens jeg står ved kassen, så ser jeg pludselig, at der hænger træningstrusser bagved. Jeg havde aldrig tænkt over, at det selvfølgelig var noget man kunne få, men jeg vidste med det samme, at jeg måtte have nogle par med hjem – for folk der træner ved hvor ufatteligt irriterende det er at træne i almindelige trusser. Nu er de afprøvet, og hold nu op hvor er de komfortable.

Last week I started a new concept here on the blog called ‘Thursday Tip’ – you can read the first post HERE. Every Thursday I’ll share a tip to something that makes my life easier or that I find amazing.

Today I want to share something that makes working out 1000 times more comfortable. Last week I stopped by one of my favorite sport brands Casall’s store in Illum in Copenhagen. As always I found some things that I needed, and when I was about to get the stuff I suddenly spotted something interesting hanging behind the disk – Sports panties! Obviously I had to test them because I hate to workout in regular panties, and I tell you these are so comfortable.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lige som alt andet Casall er de produceret i Europa (i modsætningen til de fleste andre sportsmærker) – de er super bløde og man kan ikke se syningerne. Kommer aldrig til at træne i andet :) De fås som Hipsters HER og som G-streng HER

Casall only produce their stuff in Europe unlike most other sports brands, and the quality is super soft and they allow great movability. You can get the Hipsters HERE and Thongs HERE

Der er brugt affiliate links i indlægget.

(Visited 1,711 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Mia 20.08.2015 at 08:58

  Godt tip! Har lige købt din micellar vand, og hvor er jeg imporneret! Elsker den sarte duft af roser! Må hellere lige få fat i flere af dine produkter! Kæmpe fan af alt dit arbejde :-)

 • Reply Amanda 20.08.2015 at 09:29

  Det er en super idé med dine torsdagstip! :) Jeg er fan! Ja de er super gode, jeg har selv en masse!
  XO Amanda //
  http://www.theawayblog.wordpress.com

 • Reply Michelle 20.08.2015 at 10:50

  Men udover at de er usynlige, hvad gør eller kan de så? :) og det er udelukkende spurgt af nysgerrighed og må ikke tolkes som andet end et spørgsmål fra en der leder efter trænings undertøj :)

 • Reply Silvia Ramstedt 02.05.2018 at 03:01

  Hej Trine.
  Hvordan er størrelserne ?
  Jeg har problemer med almindelige trusser under sportstøjet og Hunkemöller er ikke værd at skrive om. Dårlig pasform- borer dig ind i hoften

 • You Might Also Like