« A day with the house of Ole Lyngaard Copenhagen
Thursday Tip – Casall Underwear »
18.08.2015THINGS

The Jewellery Room – Orit Elhanati + Marlene Juhl Jørgensen

Processed with VSCOcam with a9 preset

Der er ingen tvivl om at vi i Danmark er rigtig dygtige til design indenfor mange felter – Arkitektur, tøj, møbler, keramik, og så har jeg især en svaghed for vores smykker.

Fredag under modeugen afholdte The Jewellery Room deres årlige event for alle de bedste smykke designer i Danmark. Her fremviste alt fra store brands som Ole Lynggaard, Georg Jensen, Shamballa og Dyrberg Kern til små smykkedesignere som Katrine Kristensen og yndlings Orit Elhanati som I også kan se på øverste billede. Jeg følte mig virkelig som et barn i en slikbutik :D

Denmark has always been a design country. We’re pretty good at architecture, clothing design, furniture, ceramics and we got a lot of great goldsmiths and jewellery designers.

During fashion week The Jewellery Room held their yearly jewellery event where Danish brands showed their new jewellery collections. I felt like a kid in a candy store.

thejewelleryroom

Vi startede med udendørs morgenmad foran Nikolajs kirken, hvor både presse og de forskellige smykkedesignere var inviteret.

We started with a breakfast outside where both press and the jewellery designers were invited.

cphfw-aug2

Jeg kan ikke få nok af Marlene Juhl Jørgensens smykker for Figaros Bryllup. Kan slet ikke vælge hvilken ring jeg synes er pænest, og hendes halskæder og øreringe er også ubeskriveligt smukke.

I can’t get enough of Marlene Juhl Jørgensen’s jewellery for Figaros Bryllup. I can’t even decide which of the rings above that I like the most, and her necklaces and earrings are also beyond beautiful.


Orit Elhanati er som nævnt en anden af mine yndlings smykke designere. Her er hendes nye kollektion som er inspireret af en mønt fra Jerusalem. Alle hendes smykke har en historie bag sig som er virkelig fascinerende, og så er jeg vild med at de ikke skinner.

Orit Elhanati is another of my favorite jewellery designers. Her new collection is inspired by a coin from Jerusalem, and I love how there’s a story behind every piece she designs.

 

 

(Visited 3,400 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Sara 19.08.2015 at 10:41

  I haven’t heard of the brands before, but I love these jewellery <3

  • Reply Trine 27.08.2015 at 15:56

   Danish Jewellery is really amazing :)

 • Reply Mathilde H 19.08.2015 at 10:54

  Jeg er også helt vild med Figaros Bryllup. Hvis du godt kan lide det matte udtryk frem for det skinnende og sætter pris på god kvalitet, skulle du tage at tjekke Marianne Dulongs smykker ud, de er så sindssygt smukke :-)

  • Reply Trine 27.08.2015 at 15:56

   Tak for tippet – det vil jeg tjekke :)

 • Reply Michelle Lee 22.08.2015 at 11:26

  totally agree with you I love the jewelry pieces that have stories behind :)

  http://pinklemonincrystal.blogspot.com

 • You Might Also Like