« Last year – August 2014
Bianco x Trine’s Wardrobe – The 70’s Suede Boots »
13.08.2015ME THINGS

Thursday Tip: Salling C + new Céline sunglasses

Der er ingen tvivl om at Nørrebro er min yndlings bydel. Jeg har boet der i snart 4 år, dog med et halvt års break, hvor jeg boede på Vesterbro. Jeg føler mig hjemme på Nørrebro og føler jeg kender Nørrebro, men det gjorde jeg så åbenbart ikke!!

For den anden dag opdagede jeg, at der blot 5 mins gang fra hvor jeg bor ligger en perle af en brillebutik – nemlig Salling C. Lige ved runddelen (Nørrebrogade 118), og den er fyldt med solbriller fra bl.a. Céline, Triwa, RayBan, Mykita, Fendi og Tom Ford.

Totalt optur, og mega farligt for mig der er rimeligt glad for solbriller – særligt Céline. Butikken er privatejet og ikke en del af en kæde, og det gør dem mega fleksible og ikke mindst hjælpsomme – jeg prøvede mig igennem en masse briller, og endte med et par nye solbriller som I måske allerede har set på instagram @trineswardrobe – og ellers kan I se mit valg nedenfor.

120815

If you ever come to Copenhagen you have to check out my new favorite sunglasses shop just 5 minutes walk from where I live on Nørrebrogade 118. The shop is so cozy and they have sunglasses from Céline, Tom Ford, Fendi, Ray Ban, Triwa among others. I just got myself a new pair of Céline sunglasses – I think it’s an addiction ;)

Indlægget er lavet i samarbejde med Salling C

(Visited 3,024 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Sara 14.08.2015 at 08:18

    The glasses looks amazing on you

  • Reply Things I like #48 - TRINE'S WARDROBE 18.07.2016 at 10:59

    […] Céline solbriller er altid en god idé – som altid er de fra min yndlings brillebutik. Salling C på […]

  • You Might Also Like