« 3 ting jeg vil lave i juni
12 bikinis »
Copenhagen 06.06.2017ME THINGS

Things I Like #79


Det har været skønt og tiltrængt med en ekstra lang weekend, synes jeg. Jeg kan efterhånden godt mærke at jeg i dag går ind i 38ende uge af min graviditet, og derfor ikke er helt så fuld af liv og spring som jeg var for blot nogle uger siden. Alt går heldigvis stadig godt, og vi er her i Pinsen kommet et par skridt længere i hele vores renovering, men har samtidig både nået at se en del venner, været på loppemarkeder og sidst men ikke mindst spist kage med noget af Nicholas’ familie, der er på besøg fra Japan. Tag et kig med i højdepunkterne fra sidste uge.


I’ve really enjoyed this weekend. I’ve just entered the 38 week of my pregnancy, and now I really start to feel how my body is getting more tired because of the baby and the extra weight. That being said, I’m still feeling really good and I’ve had a great week and weekend where we among other stuff finally started painting our baby’s room. Take a look below at the highlights of last week.

Ugen starter bedst med friske blomster.


Fresh flowers are the best way to start a new week.

Hvad der for blot nogle uger siden var en relativ lille mave er nu blevet en kæmpe mave. Hun stortrives og bevæger sig hele tiden derinde. Den anden aften blev hun portrætteret af sin far.


My stomach is growing so much these days, and I find it hard to believe that it’s going to be even bigger :) I can feel she’s having a good time in there – she’s constantly moving <3

Favorit bukserne for tiden og mit favorit ur fra Orlo.


My favorite pants and favorite watch from Orlo.

Onsdag inviterede Stokke på frokost i Orangeriet i forbindelse med lanceringen af en ny bæresele. Så syret med alt den snak om babyudstyr (som generelt fylder meget omkring mig) når man ikke engang har en baby i armene endnu, men det var den hyggeligste eftermiddag i selskab med en masse seje mødre, og jeg glæder mig vildt meget til at bære hende rundt i en bæresele.


Wednesday I went to lunch with Stokke to hear about their new baby carrier.

Fredag inviterede House of Dagmar og Social Zoo (mit agentur) på morgenmad på Apollo Kantine (den kan jeg allerede krydse af min liste nu, så ;))


Friday morning I went to breakfast with House of Dagmar at Apollo Kantine. 

Og fredagen fortsatte hos Beauty Avenue, hvor jeg bl.a. fik lavet sugaring for sidste gang inden baby’s ankomst <3


And then I biked to Beauty Avenue where I had my last sugaring before baby’s arrival <3

I weekenden har vi haft gæster, men ellers er tiden primært blevet brugt med at male (for min kærestes vedkommende) og jeg har efterhånden fået fikset det meste babytøjvask osv.


My fiancé painting our baby’s room

Fineste babygave fra Laura Storbjerg der er kvinden bag Dyrebar Kidswear. I skal virkelig tjekke hendes ting ud – de er helt fantastiske og altid lavet i økologiske materialer. Se mere HER


The cutest gift for our baby girl from Laura Storbjerg who’s the woman behind Dyrebar Kidswear. You should check her stuff out – it’s so pretty and everything is made out of organic materials. Check it HERE

Og så sluttede vi weekenden af med kanelsnegle og min nye yndlings serie som jeg fortæller mere om senere på ugen. Hav en skøn dag – dejligt at det kun er en 4 dages uge ik?


We ended the weekend by having freshly baked cinnamon buns.

(Visited 3,038 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Lærke 06.06.2017 at 12:54

  Det ser super hyggeligt ud!
  Hvor køber I maling henne og kan du fortælle mere om børneværelset?

  • Reply Trine 06.06.2017 at 16:45

   Hej Lærke
   Det er noget økomaling fra Beck & Jørgensen vi bruger :)
   Der skal nok komme mere om babyværelset når vi er nået lidt længere – lige nu er Nicho stadig ved at male træværk.
   KH Trine

 • Reply katrine 06.06.2017 at 16:15

  det lyder som en god pinse :-) og fedt at du deler billeder fra jeres ombygning, det er spændende at følge med i processen. kh katrine

  • Reply Trine 06.06.2017 at 16:46

   Hej Katrine
   Tak for din søde kommentar :)
   KH Trine

  You Might Also Like