« Pink Wall
Trine’s Wardrobe x Modström Summer »
Sponsored Post 02.05.2017ME OUTFITS

The Watch and the colours

Jeg elsker farver – både i min bolig og også i mine outfits, og netop det med farver i mine outfits er virkelig en ting jeg har været opsat på at fortsætte selvom jeg er gravid, og jeg synes virkelig det fungerer.

Som gravid oplever jeg ellers helt klart flere dage, hvor jeg blot har lyst til at hoppe i noget sort og gemme mig lidt for resten af verdenen, men jeg fortryder aldrig når jeg alligevel finder frem til et farverigt outfit, der på en eller anden måde lyser dagen op.

En anden ting, der heldigvis også fungerer selvom kroppen har ændret sig – det er at bruge smykker. Jeg gør i disse dage en ekstra stor indsats om morgenen når jeg udvælger mine smykker og mit ur, og jeg elsker at mikse det hele lidt på kryds og tværs… fx ændrer mit ORLO ur ret meget udtryk alt efter om man styler det med andet guld, holder det helt clean eller mikser det med nogle farverige perlearmbånd.


I love colours and I really try to wear something colorful every single day also during my pregnancy – since it somehow just brighten up the day. Another thing I’m really focusing on every morning when getting dressed is picking out the right watch and jewellery.

I dag har jeg haft den her ret så farverige lyserøde skjorte på, og jeg valgte derfor at holde dagens smykker ensfarvet, nemlig i guld, da både min forlovelsesring og min Ole Lynggaard ring er guld, og det matcher ligeledes mit ur fra ORLO.


Today I combined this pink shirt with some classic gold jewellery that also matches my watch from ORLO.

ORLO Ossel Watch HERE

(Visited 2,224 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Linnea 03.05.2017 at 08:25

  Where is the gorgeous top from?

  • Reply Trine 04.05.2017 at 09:59

   Hi Linnea

   It’s from topshop :)

 • Reply Maria 03.05.2017 at 08:42

  Hvor er den flotte skjorte fra? :-)

  • Reply Trine 04.05.2017 at 09:59

   Den er fra topshop
   kh Trine

 • Reply Kamille 03.05.2017 at 11:29

  Jeg bliver mere og mere vild med dit ur… Ved du hvor man kan se dem fysisk?
  K.h.

 • Reply Sofia 03.05.2017 at 11:40

  Fede farver :-)

  • Reply Trine 04.05.2017 at 10:00

   Tak Sofia :)

  You Might Also Like