« 9 tips til gravide
Things I Like #79 »
03.06.2017ME THINGS

3 ting jeg vil lave i juni

Juni!!! Min absolut yndlings måned… Hele sommeren står foran én.
En af mine favorit festivaler finder sted, jeg har fødselsdag, Nicho har fødselsdag, og i år bliver ekstra speciel for jeg skal muligvis også føde vores baby i juni.

Der er masser at glæde sig til i juni, og også ting jeg gerne vil prøve, så som a.ltid kommer her 3 ting jeg gerne vil lave i juni. I kan se indlægget fra maj HER.

Fotos: CPH dox.


1. Apollo Kantine

Jeg har været til et par event dernede, men har endnu ikke spist et rigtig måltid på Frederik Bille Brahes (bagmanden bag Atelier September) nyeste skud på stammen, Apollo Kantine, der ligger i smukke Charlottenborg.  Apollo Kantine har fokus på økologi, og serverer hver dag frokost, hvor man enten kan vælge dagens kød- eller vegetarret – om aftenen åbner Apollo Bar op for vin, drinks og småretter.

Adresse: Kunsthal Charlottenborg, Nyhavn 2, 1051 København K. Åbent: Mandag – Fredag 11.30-14

2. Northside Festival

Det kan godt være jeg er i 38’ende uge når Northside slår dørene op for årets festival, men det skal ikke forhindre mig i at deltage så meget som muligt. Jeg ELSKER festivaler helt generelt, og Northside er nok faktisk min favorit af dem alle. Jeg elsker stemningen og musikprogrammet. Min kæreste er for 6 år konferencier, så jeg kan heldigvis låne hans vogn til at smide benene op imellem koncerterne, og jeg kan slet ikke vente til at høre særligt hr Frank Ocean, men også Radiohead, Prodigy og mange af de danske bookinger.

3. Baby tid
Jeg er ikke gået på den klassiske barsel, hvor man holder fri fra arbejde en måned før terminsdatoen, men juni er helt klart en måned, hvor jeg drosler lidt ned med planer og arbejde, og jeg glæder mig helt vildt til stille og roligt at gå og ordne det sidste inden hun forhåbentlig kommer til verdenen i slutningen af juni <3

(Visited 2,627 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Ck 03.06.2017 at 22:20

  Hvis du elsker festivaler er den ypperste nogensinde ganske enkelt eventyrlige Heartland festival!!

  • Reply Trine 04.06.2017 at 08:42

   Den vil jeg også så gerne prøve næste år! Har en masse venner der er der i år, og jeg kigger misundeligt med på instastory.
   KH Trine

  You Might Also Like