« A portrait
Gravid uge 8 »
Copenhagen 21.02.2017ME

Things I Like #69

Det største højdepunkt i sidste uge var udentvivl at se vores lille baby igen.. Det er jo det mest syrede og fantastiske at være til scanning. Af mindre ting, så havde jeg også vildt optur over Meyers pizza som vi for første gang prøvede sidste søndag, og så synes jeg selv jeg har fundet en af de bedste fastelavnsboller jeg nogensinde har smagt! Derudover bød ugen primært på masser af arbejde og det meste af mit arbejde foregik i Stockholm, hvor jeg var på skydning fra onsdag og til og med lørdag. Tag et kig med i ugens fineste glimt nedenfor.


Last week’s biggest highlight was without a doubt seeing our little baby again – It’s an indescribable feeling to see her little face and to see her movements. On the smaller scale I had one of the best creambuns I’ve ever tasted, and some amazing pizza, and then I spent a lot of time in Stockholm. Take a look at this week’s Things I like below.

Pizza fra Meyers Bageri efter veloverstået Tradono loppemarked sidste søndag. Jeg elsker jo pizza, og jeg må sige, at de her var helt vildt gode iøvrigt.


Pizza after last Sunday’s flea market.

til69l

Vi kom endelig til misdannelsesscanning i mandags – vi havde været nødt til at aflyse vores tidligere tid pga arbejde, men det var så dejligt at se det lille smukke ansigt igen, og få bekræftet kønnet endnu engang.


First baby profile portrait. We finally went to see our little baby again last Monday.

til69a

Jeg ELSKER de her SimplyChocolate barer. De er pæne og smager så godt.


I love these chocolate bars from SimplyChocolate.

til69b

Onsdag tog jeg til Stockholm, hvor jeg tilbragte resten af ugen med arbejde.


Wednesday I went to Stockholm, and I spent rest of the week their working.

til69f

Jeg var på fotoskydning i 3 dage for at skyde kampagne for et stort svensk firma. Det var så vildt et setup med lange, men virkelig sjove dage, der bl.a. involverede balloner, pink paryk og masser af glimmer, og ikke mindst gode svenske middage om aftenen :)


I was booked for a 3 days shoot for a big Swedish company. It was a huge setup and I had some amazing (but long) days with balloons, pink wigs and lots of glitter – plus a lot of really great Swedish food.

til69c

Her er jeg på dag 3, hvor mit helbred desværre begyndte at halte, men jeg kom heldigvis igennem dagen inden det igen lørdag aften var tid til at tage tilbage til København.


Here I am on the third and last day of the job. Unfortunately the flu started that day, but I came through the day and went home Saturday night.

Søndagens morgenmad var pæn og lyserød. Læs meget mere om mine yndlings typer af morgenmad HER


My pretty pink Sunday breakfast

Jeg ELSKER fastelavnsboller. Forrige weekend blev det til hjemmebag HER – i søndags var jeg for sløj og syg til at bage, men ikke for sløj til at nyde, så der blev det til de her skønheder fra min favorit bager Andersens Bakery, og især den lyserøde var helt magisk. Tilpas sød og frisk, og måske faktisk en af de bedste fastelavnsboller jeg har smagt – selvom jeg normalt primært er til en gammeldags fastelavnsbolle.


I absolutely love cream buns. Here in Denmark we call them fastelavnsboller since we eat them during fastelavn which is a celebration a bit like Halloween. 

(Visited 2,721 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Kirsten 21.02.2017 at 11:16

  Samme sidste uge herfra bortset fra scanning først om et par uger, yndlingsfastelavnsbollen fra Lauras Bakery og mere kedeligt arbejde i Stockholm for mit vedkommende, der ikke inkluderede lyserøde balloner. :)
  Alt fint ved jeres scanning? Hvor lang tid tog den?

  • Reply Kirsten 21.02.2017 at 11:17

   Og hjemmebragte pizzabunde fra Cofoco ??

   • Reply Trine 21.02.2017 at 16:04

    Hej Kirsten,
    Hvor pudsigt og hyggeligt.. Måske man bare craver hvede ekstra meget som gravid?? og så er både pizza og fastelavnsboller jo nogle af de lækreste måder man kan indtage hvede på.
    Scanningen gik lige som man kunne håbe. Alle organer og knogler så perfekte ud, så det var en skøn milepæl at nå.
    Tusind gange tillykke med graviditeten til dig
    KH Trine

 • Reply VenterPaaVinBlog 23.02.2017 at 20:35

  Hvor er det bare nogle dejlige billeder – er sikker på lillepigen også er glad for sin mors pizza valg – det ser lækkert ud :D

  – A

 • You Might Also Like