« 9 Spring sneakers
3 goodies: Bags for work »
Copenhagen 16.02.2017ME THINGS

Things I Like #68

til68-front

Jeg plejer altid at starte ugen med et Things I Like indlæg, men den her uge bliver lidt anerledes, så nu får I det på en torsdag:) Den seneste tid har budt på mange skønne stunder. Jeg tilbringer pga graviditeten markant flere aftener og weekender derhjemme end jeg plejer, men det føles så rart, også fordi hverdagene har været ekstremt travle de seneste uger. Sidste uge lavede jeg tv, og lige nu er jeg faktisk i Stockholm, hvor jeg skal skyde en stor kampagne de næste 3 dage. Tag et kig med nedenfor, hvor jeg bl.a. deler hjemmebag, smukke blomster og snakker lidt om mit skønne kvarter.
_____________
It’s time for another Things I Like post. I got so much work these days so I try to spent as much of my free time at home – relaxing. I can definitely feel that my need for rest is way higher during my pregnancy. Take a look below where I’m sharing some pretty moments from the last week.

til68

Mit smukke Frederiksberg. Jeg bliver glad hver eneste morgen når jeg træder ud på Frederiksberg Allé – især når vejret er så smukt som det var i tirsdags… Jeg tror virkelig aldrig vi flytter herfra,
_______
My beautiful hood. til68a

Perler og denim passer pænt sammen.
_______
I love the combination of pearls and denim.

til68l

Smukke halvvisne tulipaner.
_________
Beautiful tulips.

til68f

To af mine yndlings farver sat sammen til et outfit. Blå og rød gør man altid i godt humør.
_________
Two of my favourite colours combined in one look. 

Jeg bagte fastelavnsboller i weekenden, og de smagte, hvis jeg selv skal sige det, himmelsk. De her var med creme og remonce – Måske jeg i weekenden skal prøve nogle med flødeskum.
___________
I baked cream buns this weekend and they were so delicious.

Ny Rebel Mermaid sweatshirt fra den fantastisk dygtige Malaikaraiss.
_________
New Rebel Mermaid sweatshirt from the always amazing Malaikaraiss.

(Visited 2,512 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Anne Kristine 16.02.2017 at 08:38

  Hej Trine :)
  Hvor er blusen på billede nr. 3 smuk (hvid med perler). Hvor har du købt den?
  Dbh,
  Anne

  • Reply Trine 19.02.2017 at 11:23

   Hej Anne
   Den er fra Ganni
   KH Trine

 • Reply Ida 17.02.2017 at 10:13

  Vil du dele opskriften på fastelavnsbollerne? :)

  • Reply Trine 19.02.2017 at 11:23

   Hej Ida,
   Jeg ser lige om jeg kan finde den frem, så skal jeg nok :)
   KH Trine

 • Reply Mette 25.02.2017 at 16:13

  Hvor er dine smukke øreringe fra?

 • You Might Also Like