« 3 Goodies: Notebooks
Eyes on: Backpacks »
Copenhagen 22.08.2016ME THINGS

Things I Like #51

til51-front

Sidste uge var virkelig en ekstra god uge. Den bød bl.a. på sensommeraftener udenfor, den hyggeligste pige-middag, bryllup, zoologisk have og sejltur i Frederiksberg Have. Sidst men ikke mindst kom der endelig nyt musik fra min yndlings artist, og nååh ja, så vandt Danmarks håndbold herre jo guld i går. Tag et kig med i nogle af højdepunkterne fra sidste uge.

Last week was really great. Late Summer evenings outside, dinner parties, a wedding, a trip to zoo and new music from my favourite artist was some of the highlights. Take a look at last week’s Things I Like.

Jeg startede ugen med morgenmad på et af mine favorit steder i mit nabolag nemlig Ipsen & Co. Der er virkelig ikke noget bedre end at gøre lidt ekstra ud af mandag morgen, som ellers kan være et lidt trist tidspunkt på ugen.

I started the week with a big breakfast at one of my favourite spots in my neighbourhood called Ipsen & Co. 

til51-helena til51-helena1til51a

Skønne Emily havde inviteret mig og 5 skønne piger til den hyggeligste middag og manicure i forbindelse med lanceringen af hendes smukke kollektion for Essie. Billeder af Helena Lundquist

Lovely Emily invited me and 5 other girls to dinner and manicure to celebrate her beautiful collection for Essie.

Solskin betyder grill herhjemme.

Sunshine means barbecue. 

til51c

Der findes intet bedre end reste-frokost. Her blev det til salat af left overs fra aftenen før, hvor vi havde mine svigerforældre forbi til ceviche og hjemmelavet tacos.

Left over salad from last nights dinner where we had ceviche and homemade tacos.

til51b

ENDELIG Frank Ocean!! Jeg troede snart ikke på det vil ske, men det her var weekenden hvor Frank Ocean udgav ny musik og jeg skal ikke lytte til andet.

Finally Frank Ocean! I’d almost lost hope that he’ll ever release new music, but this weekend it finally happened! <3

På vej ind i Marmorkirken, hvor vi var til bryllup i lørdags.

On my way to wedding.

Den smukke brud.

The beautiful bride.

Efter et festlligt og smukt bryllup brugte vi det meste af i går i Zoo. Jeg har ikke været der i evigheder og var helt oppe at køre over hvor fedt det var. Jeg var især betaget af isbjørnene som man kan se svømme under vandet og så selvfølgelig chimpanserne, der havde små unger.

Yesterday I went to the zoo with my boyfriend. I haven’t been there for ages, and it was so much fun. I especially loved to see the polar bears that you could see swim under water, and I loved the chimpanzees. 

Weekenden blev afsluttet med pizza udenfor og så landskamp, selvfølgelig.

We ended the weekend by having pizza and watch the olympic finale in handball where Denmark won :)

Læs sidste uges Things I Like HER

(Visited 1,677 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Emma 26.08.2016 at 08:39

    Hvorhenne kan man høre det nye fra Frank Ocean?

  • You Might Also Like