« Check and sporty
Things I Like #51 »
Copenhagen 20.08.2016INTERIOR ME THINGS

3 Goodies: Notebooks

I de her digitale tider er der noget helt specielt ved notesbøger. Det er så sjældent, at man egentlig skriver i hånden, men jeg har fundet ud af at jeg både husker ting bedre, og brainstormer bedre, hvis jeg sidder med en notesbog og pen end foran en computer.

Jeg har lige færdiggjort Patti Smiths M Train, og den har givet mig endnu mere lyst til at skrive tanker og ting ned i notesbøger, også så jeg kan bladre tilbage om nogle år og se hvad jeg foretog mig.

Der findes et hav af smukke notesbøger – min nyeste i samlingen er faktisk den lyserøde fra Nomess nedenfor. Der er noget helt specielt ved at tage hul på en bog fuld af tomme sider, der bare venter på skriblerier.

_______

I love notebooks, and I’ve realised that I seem to remember stuff way better if I write it down in a notebook than on the computer. I just finished Patti Smith’s M Train and that made me want to use notebooks even more. I think it’s amazing to have a huge stack of full notebooks that you can look back at. 

My newest notebook is actually the pink below, and there’s something totally magical of having an empty notebook that just waits for doodles.

3goodies-notebooks

| 1. CACTUS Urban Outfitters (here) | 2. EXPECT THE UNEXPECTED Smythson (here) | 3. PINK Nomess (here) |

(Visited 1,059 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like