« Postkort fra sommerlandet med Sidsel Alling
Mig og min sommerferie med Cecilie Lassen »
Copenhagen 06.07.2017PEOPLE

Postkort fra sommerlandet med Julie Nielsdotter.

Næste postkort fra juni måned kommer fra guldsmeden Julie Nielsdotter. I kender hende måske fra hendes smukke bogstavsamuletter eller de vildt flotte oversized perle smykker – som jeg selv bliver nødt til at få fingrene i hurtigst muligt :)

Jeg sad lige og tænkte over hvor jeg egentlig lærte Julie at kende henne, og kom i tanke om, at vi faktisk kender hinanden fra virkelig mange år tilbage – vil gætte på ca. 5 år siden, hvor vi begge elskede at komme på Jolene om torsdagen, hvor min ven Esben stod for klubben. Shit tiden flyver!!

Anyways… Julie er vildt dygtig og så deler hun min kærlighed til alt hvad der er lyserødt. Læs med her og se hvad hun har brugt juni på. Der er bl.a. et par restaurant tips som jeg vil prøve.

Navn: Julie Nielsdotter
Alder: 22 år
Beskæftigelse: Guldsmed

En næsten færdig Cocktailring  og et klassisk Sticks n’ Sushi setup.

PJ-outfit og frokost to-go i posen plus den smukkeste buket fra Poppykalas i butikken.

Min yndlings Orangevin på Ancestrale, og hygge på altanen med Albert min kæreste .

HVIS JEG SKULLE BESKRIVE JUNI MED TRE ORD, VILLE DET VÆRE 
Travl, glædesfyldt og koncentreret

JUNIS HØJDEPUNKT 
2 styk meget spændene projekter/samarbejder der kommer til at løbe af stablen under modeugen i August. Bla. skal jeg udstille/deltage i The JewelleryRoom, en udstilling af Skandinaviens smykke brands, som jeg ser frem til at være en del af.

DET BEDSTE MÅLTID JEG FIK I JUNI 
5 retters på Ancestrale i Oehlenschlægersgade, total dejligt sted med masser af god vin og smukke omgivelser

RESTEN AF SOMMEREN SKAL JEG 
Et smut til Læsø og koble af, bade og mæske mig i jomfruhummer. Derefter skal jeg tilbage til dagligdagen, og passe butikken på Gammel Kongevej.

Bedste softsheelcrabsRanee’s på blågårdsplads! Skal prøves !!

Hjemmebiograf med projekter og Twinpeaks  og på vej på arbejde .

Et obligatorisk sommer selfie!

(Visited 1,729 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like