« Mig og mine børn med Sara Rostrup
Postkort fra sommerlandet med Julie Nielsdotter. »
Copenhagen 30.06.2017PEOPLE

Postkort fra sommerlandet med Sidsel Alling

Jeg kan jo føde når som helst og derfor har jeg allerede nu planlagt en masse gode (hvis jeg selv skal sige det) indlæg, der kommer hen over sommeren. Der vil både være shopping guides, interviews og så kommer der det her nye element – nemlig postkort fra sommerlandet, hvor jeg har taget fat i nogle af de skønne kvinder omkring mig og fået dem til at dele nogle billeder fra sommeren.

Første levende billede er Sidsel Alling / Fashionpolish, der bl.a. brugte juni på North Side Festival og fik sig en ny yndlings hobby. Se hendes sommerhilsen nedenfor

Navn: Sidsel Alling  
Alder: 29 år 
Beskæftigelse: Blogger på Fashionpolish.dk
og kommunikationschef for Mads Nørgaard – Copenhagen


Friskplukkede blomster fra Nørrebroparke og mit bedste køb til sommerferien er denne stjernespækkede kjole fra Asos

Northside Festival i en sen nattetime på skuldrene af min veninde Sofie og verdens bedste pigehold på Northside i Aarhus – kryds lige fingre for at regnen holder sig langt væk fra Roskilde!

Lancering af Nørgaard – Danmark på Apollo. Mads Nørgaards nye økologiske linje der er syet og produceret i Danmark.

HVIS JEG SKULLE BESKRIVE JUNI MED TRE ORD
Super travl, forventningsfuld og desværre temmelig våd

MÅNEDENS HØJDEPUNKT  
Juni har været en af mine travleste måneder arbejdsmæssigt – blandt andet på grund af lanceringen af DENNE video og kollektion. Alt gik heldigvis mega godt, og jeg er så stolt af resultatet. Derudover var Frank Ocean i silende regn på Northside Festival helt magisk, og så havde jeg verdens bedste søndag i solskin på La Banchina med nogle af mine bedste veninder og et Supboard.

DET BEDSTE MÅLTID JEG FIK I JUNI 
Risotto med hummer og persille på Cantina og masser af vandmelon!

 RESTEN AF SOMMEREN SKAL JEG  
Jeg skal på Roskilde Festival, og så skal jeg på sommerferie! Min kæreste og jeg skal en uge til Sydfrankrig, og jeg glæder mig helt vildt til stille dage, azurblåt hav og Aperol Spritz på terassen.

Min frisør og jeg prøver at ramme farven beige, når jeg har tid hos Gun-britt – er meget tilfreds med resultatet – Ny yndlingshobby er Supboarding som er virkelig sjovt, virkelig svært og virkelig hårdt.

Friske blomster og friske striber på kontoret – I studiet på The Lab hvor vi skød en kampagne for Mads Nørgaards kommende kollektion

(Visited 2,124 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like