« Postkort fra sommerlandet med Julie Nielsdotter.
Postkort fra sommerlandet med Eva Bo Geisler »
Copenhagen 09.07.2017PEOPLE

Mig og min sommerferie med Cecilie Lassen

Skønne, dygtige Cecilie Lassen brugte store dele af sidste sommer på landets festivaler og ikke mindst på sit bryllup. I år ser det lidt anderledes ud – for der er hun højgravid, og venter hende og hendes mand Silas’ første barn.

Jeg har taget en snak med hende om årets sommerplaner, barndommens bedste sommer minder, hvad hun putter på grillen, yndlings sommer beauty produkt, og hvad hun gør på en regnfuld dag.

Navn: Cecilie Lassen 
Alder: 35 år
Beskæftigelse: Balletdanser, Skuespiller, Tv type

FORTÆL OM DINE SOMMERPLANER  
Jeg venter mig et lille menneskebarn til september, så denne sommer skal jeg primært gå og ruge og bygge rede med min mand.

Vi er så heldige at have en dejlig have, selvom vi kun bor 5 min. fra KBH K, og jeg glæder mig til masser af dage dér, i skyggen af vores syren, forsat ind i lange grillaftener med venner rundt om bålstedet. Vi har også en lille træhytte på landet, som vi helt sikkert vil frekventere flittigt på årets varmeste dage.

Derudover napper vi en sidste udenlandsferie i tosomhed - 10 dages ”relaxathon” på Mallorca i en lille bitte by, hvor vi har lejet en lejlighed, som ligger på en klippeskrænt med direkte adgang til havet og to ugenerte og helt private terrasser.

DANSK SOMMER ELLER SOMMER I UDLANDET 
Begge dele – jeg elsker at komme helt ned i gear i vores lille sommerhus på Vestsjælland, men jeg hopper altid på et fly mod garanteret solskin, gode søde tomater og et ordentligt skud D-vitamin.

DE FEM VIGTIGSTE TING I KUFFERTEN 
En god bog, langærmet maxi bomuldskjole, solbriller, musik og solcreme.

HVAD SKAL PÅ GRILLEN 
Kyllingelår, jomfruhummere, piementos padron, citroner, radiccio, billig hvidløgsflûte og majskolber.

BEDSTE SOMMERMINDE SOM BARN 
De mange eftermiddage jeg lå mellem mine forældre på et tæppe på stranden, nær familiens sommerhus, og bare boblede. Ikke rigtig vågen og ikke rigtig sovende, men i total ro. Duften af min mors solbrune, cremeindsmurte hud og  lyden af havet, mågerne og den svage summen af snakken fra andre strandgæster og mine forældre… Bare SÅ dejligt!

HVILKEN FEST SER DU MEST FREM TIL DENNE SOMMER 
Vi skal til 2 x bryllup, og det er jo altid de skønneste fester. Gravid eller ej, så har jeg til hensigt at gøre de dansegulve farlige!

ROSÉ ELLER EN KOLD ØL 
Øl…Eller hvidvin… eller Aperol… Eller Champagne. 

YNDLINGSBESKÆFTIGELSE PÅ FLYET  
Læse de (altid alt for mange) udenlandske blade jeg har shoppet i lufthavnen.

UUNDVÆRLIGT SOMMER BEAUTY PRODUKT 
En gammel vandfast (brun) mascara til brynene. Den bliver hvor den skal og ikke skøjter rundt i sved og havvand. Og så rammer den ansigtet fint ind, hvis brynene er blevet bleget, mens man er afsted under sydens sol.

BEDSTE REJSETIP 
Find ud af hvor de lokale spiser og spis dér!

FESTIVALSPLANER 
Normalt drøner jeg rundt fra festival til festival med min mand, som synger i ‘Turboweekend’, men i år tager jeg en slapper på den front. Rammer måske en enkelt dag på Skanderborg sammen med bandet… Men var jeg ikke gravid, ville jeg helt sikkert have været til alverdens koncerter og købt billet til både ‘Haven’ og ‘Heartland’.

HVAD SKAL DU LÆSE 
Delphine de Vigan, ‘Baseret på en sand historie’, efterfølgeren til ‘Alt må vige for natten’.

HVILKE TRE KUGLER VÆLGER DU TIL DIN IS 
Kaffe, lakrids og kokos.

HVAD GØR DU HVIS VEJRET ER DÅRLIGT 
Tager på museum eller lign. Laver slow food, spiller brætspil, lægger kabale eller daser på sofaen.

YNDLINGS REJSEDESTINATION 
Japan er nok mit yndlingsland, men det er ved at være  år siden, jeg var der sidst. Sicilien er også i top 5…. Men jeg finder faktisk mig selv oftest i Barcelona, Paris, og på Ibiza – om det betyder at det er mine yndlings destinationer, det ved jeg ikke, men de er i overkommelig afstand og blevet lidt home away from home-agtige. 

POOL ELLER HAVET 
Begge!!!! Salt eller peber?

SMAGEN AF SOMMER ER 
Røgede rejer, hjemmelavet sommersalat eller Apperol Spritz.

AKTIV FERIE ELLER AFSLAPNING 
Afslapning – for guds skyld… måske med indlagte roadtrips eller mini eventyr.

HVORDAN SER DINE SANDALER UD
Birkenstock og et par flade rem-sandaler fra Céline.

SOMMERENS SOUNDTRACK
Mantua, ‘Any way you slay’
Lindsay Buckingham/Fleetwood Mac, ‘Big Love’
Unknown Mortal Orchestra, ‘Multi Love’
Aswad, ‘Danger in your eyes’
La Bionda, ‘I wanna be your lover’
Nelson Can, ‘Miracle’
Robyn, ‘Keep this fire burning’
Tame Impala, ‘Let it happen’
K.D Lang, ‘Constant Craving’
Terrence Trent D’arby, ‘Delicate’
Nick Drake, ‘Northern Sky’
Caribou, ‘Sun’
Rythm and Sound, ‘Queen in my empire’
Og MAAAANGE flere.

(Visited 4,093 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like