« 5- årsdagen
Jeg elsker farver »
Sponsored by Mofibo 07.08.2018ME

Hvad jeg laver på stranden

12 dages helt fantastisk ferie i Puglia er overstået – desværre, men jeg er til gengæld helt ladet op og klar til den kommende uge, der står på masser af arbejde og arrangementer i anledningen af modeugen.

Tilbage til Italien. Det var vores 4 sådan store tur med Roberta, og hver alder har dens charme, men også udfordringer. Roberta elsker heldigvis at være på stranden og er vild med at bade, men strandturen fungerer helt anderledes end før – for man skal konstant være på dupperne – især de dage hvor vi var på by strandene, hvor man ligger så tæt som kun italienere kan.

Tiltrængt sommerafslapning med hjælp fra Mofibo

Vi valgte derfor den sidste del af turen at leje os ind i en beach club, hvor mine forældre, nicho og jeg havde en lænestol og Roberta kunne chille i skyggen og allervigtigst tage nogle lange lure i sin klapvogn.

Og netop de lange lure er det indlægget her skal handle om – for det gjorde, at jeg for første gang siden hun var helt lille – har haft tid til at læse bøger – hvilket er absolut en af mine yndlings beskæftigelser. Sidst jeg læste var på ferie i Thailand, hvor min mor havde lånt mig “Min Geniale Veninde”. Der var så varmt i Thailand, at bogen endte med at falde totalt fra hinanden, så meget at jeg aldrig kunne færdiggøre den, og så meget at jeg svor at jeg aldrig vil tage bøger med til helt varme stranddestinationer igen.

største anbefaling til Min Geniale Veninde der handler om venskabet mellem to piger i 50’ernes Napoli. Den er så medrivende og virkelig godt skrevet.

Det har fået mig tilbage på Mofibo der er en online app fyldt med lydbøger og e-bøger. Jeg elsker lydbøgerne og havde meget glæde af at høre dem de par måneder jeg holdt barsel med Roberta. Jeg vil lyve hvis jeg sagde at jeg kom igennem 5-6 stykker på ferien her, men jeg fik færdiggjort Min Geniale Veninde og nu glæder jeg mig til at lytte til både toeren og treeren i rækken. For det er altså nemmere for mig at få prioriteret bøger når de er på telefonen end når de er i papirudgaven.

Jeg har en lille sommergave til jer: Du kan prøve Mofibo gratis i 30 dage og lytte til alle de bøger du har lyst til. Opret dig HER og brug koden TK2018 – det kan være det er ligeså meget sjæleterapi for dig som for mig.

(Visited 4,823 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Rena 07.08.2018 at 09:13

  Yes, it is sometimes a challenge to read “real” books at the beach :) Wonderful you enjoyed your holidays!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Thea Marie Dolva 07.08.2018 at 12:53

  Bok nummer to i Napoli-kvartetten til Ferrante er fullstendig addcitive, så hvis du likte første boka har du mye godt å se frem til! De er jo barn i den første, og Ferrante skildrer det sterkt og godt, men tenk deg når de begynner å bli ungdommer i nummer 2 og 3 … det tar helt av. Lydbok er nydelig, men jeg savnet kartet over de ulike familiene fra papirutgaven – det er mange navn å holde styr på! Men man kommer inn i det etterhvert.

 • You Might Also Like