« My CFW looks part I
My CFW looks part II »
Sponsored by Dylon 21.08.2018ME OUTFITS

Jeg elsker farver

Overskriften er nok næppe et chok for nogle af jer. Jeg bliver altid gladest for items der er farvede og det gælder både tasker, sko og ikke mindst tøj. Jeg elsker at eksperimentere med forskellige farvekombinationer, og det var også derfor jeg sagde kæmpe ja, da Dylon spurgte om jeg vil teste deres forskellige DIY tekstil farveprodukter.

De fleste af os kender nok til ,at man har nogle ting i garderoben man ikke rigtig får brugt. Det kan der være mange årsager til – jeg har erfaret, at det i mit tilfælde ofte er fordi de items er for kedelig eller fordi de ser for “brugte” ud. Der ikke noget mere ærgerligt end når ens yndlings nederdels farve er falmet eller når man har en skjorte i en sej form, men som man ikke får brugt fordi den er hvid.

Det sidste eksempel kender jeg meget til, så jeg har via Dylon Machine Wash og Dylon Hand Wash transformeret to vildt pæne skjorter jeg havde i min garderobe, men som jeg aldrig fik på – fordi ja, de var for hvide.

Tanken om DIY projekter er altid vildt tiltalende for mig, men ofte så slører det faktisk lidt for mig når jeg skal igang. For det er altid tusinde gange mere besværligt end man havde forestillet sig.

Det var til gengæld ikke tilfældet her. Jeg vaskede den hvide skjorte alene først. Derefter en vask med en Dylon Machine Wash og derefter havde den fået den flotteste orange/røde farve kaldet Tulip Red.

Den her skjorte har den flotteste facon, men jeg fik den aldrig rigtig brugt. Denne gang gav jeg den farve med handwash og det er svært at få farven helt så ensartet, men til gengæld har den fået den flotteste lidt changerende farve.

Jeg brugte Ocean Blue, og den lå i blød i farven og jeg vendte rundt i skjorten løbende så farven blev godt fordelt, og derefter skulle den i maskine. Jeg synes den er blevet helt vildt flot. Efterfølgende har jeg vasket dem med Dylon Colour Catcher så farven bliver bedst muligt bevaret.

Du kan købe alle Dylon’s produkter hos matas.dk.

 

(Visited 3,436 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

  • Reply Sofie 22.08.2018 at 08:26

    Et godt tip er at vaske sine afvaskede sorte jeans med sort farve, så bliver de som nye!

  • Reply Freja 27.08.2018 at 21:54

    Ved du hvor man kan købe farve til håndvask? Kan ikke finde det nogle steder?
    Mvh Freja

  • You Might Also Like