« Roberta 1 år
Hvad jeg laver på stranden »
Copenhagen 19.07.2018FAMILY ME

5- årsdagen

Titlen på det første afsnit af KLOVN (har set dem alle mange gange) og titlen på dagen i går, hvor Nicholas og jeg kunne fejre 5 år som officielle kærester. Det er altid så fascinerende for mig når man sætter tid på ting. Hvor længe man har været venner med sin bedste veninde, hvor mange år siden det er man blev student osv. Tid er så fast, men følelsen af tid er så forskellig alt efter begivenheder og alder.

På nogen måder kan jeg slet ikke forstå, at det allerede er over 5 år siden Nicholas og jeg mødte hinanden – faktisk er det 5 et halvt år siden, og minderne fra den tid står alle helt klare i min erindring.

På samme tid føles det helt syret at tænke på, at for “kun” 5 år siden var Nicholas slet ikke en del af mit liv. De sidste 5 år har været så definerende for mit liv, og jeg føler vi kender hinanden så godt, at man skulle tro vi havde været sammen i mindst et årti. Og jeg glæder mig til at dele resten af livet med ham og vores familie.

Normalt gør vi ikke rigtig noget stort ud af årsdage – eller jo vi går faktisk altid ud og spiser. I går var det lidt svært at gøre om aftenen, så vi tog i stedet en lang frokost – en af fordelene ved at vi begge er selvstændige, og gud hvor er det i grunden bare hyggeligt at spise lang frokost med lidt vin og for Nichos vedkommende snaps øg øl. Vi var nemlig på Bojesen i Tårnet… Bedre kendt som restauranten på toppen af Christiansborg, og her fik vi nogle af de bedste stykker smørrebrød jeg nogensinde har fået.

Og efter frokosten tog vi op i toppen af Christiansborg tårnet, der er det højeste tårn i København og kiggede over hele byen. Så flot, og en kæmpe anbefaling herfra både til Bojesen i Tårnet, men også til det at holde frokost dates.

(Visited 4,319 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like