« TO DO’s.
SPAT. »
05.01.2009me

min dag.

Som førnævnt står jeg pt uden fuldtidsjob. Det vil sige jeg har masser af tid, men det er som om jo mere tid jeg har, desto mindre får jeg lavet – kender I det?
Jeg sov ret længe i dag, og derefter fik jeg sorteret i lidt af mit tøj og mine smykker. Min kæreste kom jeg fra medicin-studierne ved 14-tiden, og så spiste vi lidt frokost sammen, hvorefter vi tog op i en fotobutik, hvor jeg købte ham et Nikon spejlreflekskamera (ja jeg er sød ikke? ;))
Han er nu til middag med nogle kammerater, så min aftensmad bestod af et par rugbrøder!
Jeg har netop haft besøg af Tinna, der er fotograf for bestseller. Hun var forbi med nogle jeans som jeg skulle prøve inden jeg skal på shoot for dem enten torsdag eller fredag.
Resten af aftenen står på Pepsi Max, slik og Gossip Girl, hvor sæson 2 starter på Kanal 4 kl. 22.

Håber I har haft en god dag!?

Mig til Nytårskuren i lørdags
(Visited 204 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Cecilie Pind 05.01.2009 at 18:39

  Hej Trine! Du kan tro, jeg kender det med ikke at få lavet ret meget, når man næsten har mere tid, end hvad godt er. Jeg følger tit med i din blog og synes du har en inspirerende og fed stil. Lidt ros skader vel aldrig, så “keep up the good work” :)

 • Reply Cecilie Pind 05.01.2009 at 18:41

  Hej Trine! Du kan tro, du ikke er den eneste, der ikke får lavet noget, selvom der er oceaner af tid. Jeg følger tit med i din blog og finder din stil meget inspirerende og gennemført. Lidt ros skader vel aldrig på en kold januar-mandag, så “keep up the good work” :)

 • Reply Trine Kjær 05.01.2009 at 18:51

  Hej Cecilie,Tusind tak for din kommentar..Dejligt med noget respons. Kan se der er flere hundrede læser på min blog hver dag, men meget få skriver kommentare, og som du selv siger er det rart at vide, at nogle “værdsætter” hvad man laver, så tak :)Og også rart at vide jeg ikke er den eneste der kan finde på at klatte dagen væk. Det er noget værre noget, men vi mennesker er som udgangspunkt indrettet som dovne!Ha’ en fantastisk mandag/Trine

 • Reply Anonymous 18.02.2009 at 17:24

  Hej Trine!Kan kun sige, at jeg er enig med alle de andre, og det er en rigtig god blog, du har lavet.. Jeg elsker også at følge med, og kan godt lide din stil!.. Hvor er denne kjole/top fra, som du har på?

 • Reply Trine 18.02.2009 at 22:01

  Hej,Tusind tak skal du have :)Kjolen er faktisk en nederdel fra H&M trend, men den er så lang, at den, når man bruger den som kjole, næsten går ned til knæene.Jeg købte den i januar under udsalget for omkring 100,- Det kan være de stadig har den…/Trine

 • You Might Also Like