« Mig og mine jeans med Cecilie Haugaard
Mig og min festival med Clara Matz »
22.05.2016PEOPLE

Mig og min sommerferie med Elle Style Awards vinder, Regitze Christensen

Hvis du ikke allerede kender modellen Regitze Christensen, så er jeg sikker på du kommer til det (nu læser du jo om hende her;)) – ej, men Regitze er helt klart en af de modeller i Danmark der pt klarer sig bedst, og det blev hun heldigvis belønnet for til Elle Style Awards, hvor hun totalt fortjent vandt prisen som Årets Model.

Regitze er virkelig en sej pige. Første gang jeg mødte hende var i lufthavnen i London, hvor dén her smukke pige pludselig prikker mig på skulderen og spørger om jeg ikke hedder Trine. Hun var over til en af sine første modeuger og vil bare fortælle at hun fulgte min blog, så sejt. Siden har jeg mødt hende en del gange, og hun gør alle de fordomme man kunne have om modeller til skamme.

Regitze rejser meget via sit job, og har bl.a. arbejdet med Céline, Dolce & Gabbana og gået shows for Hermès og Valentino, så jeg ville vildt gerne høre hvad hun så laver når hun har ferie..

Læs med her, og hør bl.a. om da hun sov på risposer med hendes mor og 5 søskende i Thailand, om hendes yndlings sted i København og hvad hun altid har med sig i kufferten.

MIGOGMINSOMMER-REGITZE4

Navn: Regitze Harregaard Christensen
Alder: 22 år
Beskæftigelse: Fuldtidsmodel

HVAD SKAL DU TIL SOMMER
Puha, med mit job er det altid så svært at planlægge. Da jobs kommer ind uventet og ofte dagen før, er fremtiden mig altid uforudsigelig. Med mindre jeg selv har booket kalenderen ud til ferie, skal man som model altid være tilgængelig. Jeg er næsten lige kommet hjem fra 3 ugers dejlig ferie. Lige efter modeugerne tog jeg direkte til Mallorca med min mor, to søstre og min lille nevø. Det var en ren afslapnings- og hyggeferie, hvor der blev snakket igennem. I det jeg landede i Københavns lufthavn efter Mallorca, stod min nye kæreste klar med vores kufferter. Den ene tøseferie blev nu byttet ud med en spændende kæresteferie til Cape Town.

Da jeg nu har taget 3 ugers ferie, må jeg hellere komme i gang med arbejdet igen. Der skal arbejdes for fuld skrue, så jeg kan nå så langt som muligt. Derfor bliver min sommerferie nok brugt i New York med arbejde. Jeg håber på at kunne komme hjem til Danmark over sommeren i bare et par uger.

TRE TING, DER SKAL MED I KUFFERTEN 
Bikini, gode gå-sko og en flot aftenkjole.

HVAD PLEJER DU AT LAVE I SOMMERFERIEN
For mig er der næsten intet dejligere end dansk sommer. København er da noget så fantastisk og smukt, når solen skinner. Da det er begrænset hvor meget godt og især varmt vejr, vi har herhjemme, synes jeg, at det er decideret trist at rejse væk, når det gode vejr endelig byder sig. Vi går alle og venter på sommeren. Derfor plejer jeg og prøver så vidt muligt at blive hjemme og nyde den danske sommer. Lange lyse sommeraftner med grillmiddage i haven, rosé udenfor midt på dagen, lange gåture måske med en gammeldags vaffelis i hånden, løbeture, badeture, sommerhus med familien uden brug af sociale medier, bål og ja, jeg kunne blive ved.

migogminsommer-regitze3

HVAD SAVNER DU MEST VED KØBENHAVN, NÅR DU ER UDE OG REJSE
Da jeg nok er verdens største familiemenneske, er min familie det første jeg savner. Dernæst savner jeg mine mange cafeture med mine dejlige veninder. Jeg savner altid at kunne gå rundt i de små gader – Når det er sommer og folk er ude på gaderne, er byen fyldt med en helt speciel varm og kærlig stemning. Danskere sammenlignet med andre folkefærd er nede på jorden på en ægte, åben og følende måde, som gør at især jeg føler mig hjemme.

Jeg vil for alt i verden aldrig slå mig ned og få børn andre steder end i Danmark, helst så tæt på København som muligt. Indtil da, er jeg dog glad for at rejse rundt i længere tid og få et større perspektiv og indblik i verden. At rejse stopper jeg aldrig med.

En sjov lille ting som virkelig betyder meget for mig, er at jeg hver evig eneste gang, jeg rejser og bor rundt omkring som model, virkelig savner dansk bland selv slik. Dansk bland selv slik er bare og bliver det bedste.

HVAD LAVEDE DU SIDSTE SOMMER 
Sidste sommer var jeg i sommerhus i Sverige og i Danmark med min familie. Jeg var en uge på ferie på Ibiza for første gang – vildt lækkert! Derefter tog jeg til New York lige inden modeugerne startede

EN GOD BOG
En rigtig god bog er “The Power Of Now”. Jeg elsker personlige selvudviklingsbøger og andre faktabøger. Kan godt lide at læse om parforhold, forskellen på mænd og kvinder, at finde og udvikle sit bedste jeg, fordelene ved at leve et positivt liv, vigtigheden i at have en sund livsstil med plads til kage og hygge. Ja, jeg elsker at leve og få det bedste ud af livet. Jeg synes, at jeg hviler meget i mig selv allerede, men man kan altid udvikle sig. Så jeg læser primært bøger der kan lære en noget om livet.

migogminsommer-regitze

DEN FØRSTE REJSE, DU KAN HUSKE 
Som børn har vi med vores mor altid rejst ufatteligt meget rundt. Alene mor til 6 børn – det tager jeg hatten af for. Her er der altså ikke tale om all inclusive luksus rejser til Tyrkiet med pool og turist-restauranter. Det har vi altid undgået. Min mor tog os med på tracking ture gennem regnskoven i Thailand, gennem bjergene i Indien og savannen i Kenya. Alt vi havde med os var vand og få livsnødvendige rekvisitter. Foran og bagved min mor og mine søskende, gik to lokale, som min mor spontant havde fundet, med et gevær for at beskytte os mod eventuelle rovdyr. De gav os et snittet pind hver til at stikke igennem slangens hoved, hvis en nu skulle angribe. Vi har sovet på ris poser, spist mad vi har fundet på vejen bestående af madbananer, kærlighedsfrugter, medbragt ris og kogt suppe af en lille kylling vi havde slæbt med hele vejen. Den blev slagtet og delt af os alle. Da vi fra små af altid har rejst og oplevede den barske ægte verden, sovet i telt, spist hos fattige lokale, gravet hul som toilet, vandret osv. har det gjort at jeg i dag ikke er en pivskid. Jeg kan tåle stort set alt og bryder mig selv stadig ikke om turistferier. Der skal ske action – dog blandet med et par luksusdage. En god kombination er bedst.

YNDLINGS SOMMERSPISE
Gammeldags vaffelis med flødebolle og MEGA meget guf! Så elsker jeg jordbær med mælk, sukker og lidt fløde. Jeg er altså også fan af grillede ostepølser, majskolber og godt hvidløgsflute til. Så skal der bare masser af kold hvidvin, rose og sommerdrinks til at skylle ned med!!!!!

YNDLINGSSTED AT HÆNGE UD I KØBENHAVN OM SOMMEREN 
Jeg elsker madmarkeder. Så papirøen og kødbyen er nok mine to yndlingssteder, når man ville hygge med venner til en afslappet flisefrokost. Ellers plejer jeg at tage til Christianshavn, gå rundt ved kanalerne, spise en is og gå ind på Christiania. På Bryggen, hvor min søster og hendes kæreste bor er virkelig også hyggeligt at hænge ud ved.

migogminsommer-regitze1

HVAD GØR DU HVIS VEJRET ER DÅRLIGT I KØBENHAVN
Jamen så træner jeg i det kedelige center, hygger med film og te i sengen, går i biografen med søs, arrangerer familiemiddage, får ordnet praktiske ting derhjemme. Får udnyttet det dårlige vejr til noget fornuftigt, enten praktisk, socialt eller gør noget godt for mig selv.

STRAND ELLER STORYBY
Strand helt klart da jeg elsker naturen. Jeg shopper yderst sjældent og keder mig ved at gå rundt i butikker. Jeg er heller ikke den bedste til at gå på museum og kigge på arkitektur. Men jeg sætter stor pris på god mad og små lækre hyggelige restauranter. Så en kombi af at bruge kroppen, se naturen, bade i havvand og så slutte aftnen af med 3 retters og frække cocktails – så er jeg solgt.

SÅDAN SKAL JEG SE UD I SOMMERFERIEN 
Jeg har haft det lidt med at tabe mig hen ovre modeugerne og så komme tilbage igen, hvilket har givet lidt humørsvingninger. Jeg har ikke haft tid og “lov” til at styrketræne min krop op til, hvordan jeg gerne selv vil have den skal se ud. Men nu er det altså slut med at ligne en lille uudviklet pige på 14 år. Jeg vil være en sund, stærk og sexet kvinde. Derfor vil jeg fortsætte min planlagte 80/20 livsstil, hvor der også er plads til vin og hygge! For et liv uden ost og rødvin er ikke et liv for mig. Jeg vil bare sørge for generelt at leve sundt, holde mig i form, drikke vand og så forhåbentlig få lidt lækker solbrun farve på den blege spøgelseskrop. Jeg elsker kvindekroppen, så den skal dyrkes. Så er det bare med at vise den frem og klæde den i lækkert farverigt kluns og lakerede negle.

(Visited 4,208 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply theclosetopener 22.05.2016 at 10:34

  love this!

 • Reply Julie 22.05.2016 at 15:30

  Fantastisk indlæg! Jeg elsker variationen af dine blogindlæg. Jeg er vild med at din blog er så anderledes fra andre danske blogs, der hovedsageligt skriver om deres eget liv. Det fede ved din blog er at du er god til at kombinere dit eget liv med andre interessante menneskers liv, hvilket får din blog til at minde mere om et magasin end en dagbog, det elsker jeg.

  • Reply Trine 24.05.2016 at 10:06

   Tusind tak for din søde kommentar Julie – det er jeg vildt glad for du siger :)
   God solskinsdag
   KH Trine

 • Reply Mig og min sommerferie med Sarah-Sofie Boussnina - TRINE'S WARDROBE 19.06.2016 at 08:26

  […] Læs Mig og Min Sommerferie med modellen Regitze Christensen HER […]

 • Reply Mig og min sommerferie med Sarah-Sofie Boussnina - AmandoBlogs.comAmandoBlogs.com 19.06.2016 at 10:41

  […] Læs Mig og Min Sommerferie med modellen Regitze Christensen HER […]

 • You Might Also Like