« Mango True Romance
Things I like #45 »
Copenhagen 19.05.2016ME OUTFITS

My Look at Elle Style Awards 2016

ellestyleawards2016
Elle havde igen i år inviteret til årets største modefest, nemlig Elle Style Awards. Jeg glæder mig altid rigtig meget, da det er så sjældent at man bliver inviteret til fester, hvor alle virkelig går all-in både med lange kjoler og hår og makeup.

_______

Tuesday night I went to Elle Style Awards which is by far the biggest fashion party here in Denmark. I love going to events like that since you get the chance to dress up.

ellestyleawards4

ellestyleawards2016b

Selv havde jeg i år valgt for første gang ikke at iføre mig dansk design – Jeg gik for en M Missoni kjole i det klassiske helt tynde strik, og sammen med den havde jeg stiletter på fra Ganni, clutch for Loewe og smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen. Smukke Sara stod for mit hår og make up. Der kommer en separat post omkring det.

This year I went for a M Missoni dress that I styled with stilettos from Ganni, clutch rom Loewe and jewellery by Ole Lynggaard Copenhagen. Lovely Sara did my hair and make up, and I’m going to do a separate post on that.

(Visited 3,419 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

  • Reply Kamille Laugesen 19.05.2016 at 14:38

    Du ser helt fantastisk ud Trine

  • Reply My hair at Elle Style Awards by Sara Rostrup and a DIY guide - TRINE'S WARDROBE 21.05.2016 at 08:42

    […] Sara Rostrup stod for både mit hår og min makeup til Elle Style Awards. Når jeg skal til arrangementer af den slags går jeg næsten altid for det samme – lidt […]

  • Reply Regitze Christensen Interview 22.05.2016 at 08:14

    […] en af de modeller i Danmark der pt klarer sig bedst, og det blev hun heldigvis belønnet for til Elle Style Awards, hvor hun totalt fortjent vandt prisen som Årets […]

  • You Might Also Like