« Mig og min sommerferie med Elle Style Awards vinder, Regitze Christensen
Mig og min personlige træning med TW member Kathrine Opfølgning »
29.05.2016PEOPLE

Mig og min festival med Clara Matz

Clara var et af de første nye mennesker jeg lærte at kende, da jeg begyndte at komme meget til København for 7 år siden (og stadig boede i Århus). Vi var begge altid de yngste til alle modearragementer og events, og faldt meget hurtigt i snak. Hun arbejdede dengang som modeassistent på Woman og har siden da både arbejdet på Eurowoman, PR for Ganni og nu er hun PR og marketingsansvarlig hos Five Units, og ikke mindst min rigtig gode veninde som jeg elsker at lave alting med, men vi har især begge et blødt spot for Festivaler, og det er derfor hun er næste levende billede i Mig og min Festival

claramatz

Navn: Clara Matz
Alder: 26
Beskæftigelse: PR & Marketing ansvarlig hos FIVEUNITS

HVILKE FESTIVALLER SKAL DU PÅ DENNE SOMMER
Jeg er lidt af en festivalgænger og for mig er det bedste ved den danske sommer, de mange festivaller. Min festivalssæson starter til Distortion, derefter Roskilde, Musik i Lejet og til slut Trailerpark.  

DIN MORGENRUTINE PÅ FESTIVALLEN 
Jeg tager et bad og drikker en liter vand.. 

HVAD SKAL DU HØRE 
Jeg har en lidt skizofren musiksmag, hvilket også kommer til udtryk med de ting jeg skal høre. 
Jeg har forkærlighed for 90’ernes grunge genre, derfor står Dizzy Mizz Lizzy på Roskilde højt på listen, i håbet om de spiller deres gamle plader. 
Udover det skal jeg stå i kø til Anderson Pak og M83.  Til Musik i Lejet, glæder jeg mig meget til Phlake. Jeg hører deres musik på repeat!

DET BEDSTE VED AT VÆRE PÅ FESTIVAL  
Stemningen på Roskilde! Selvom det er kliché.. Jeg har været på mange festivaller udenfor landets grænser og der er noget helt unikt omkring “The Orange Feeling”

HVAD HAR DU MED I TASKEN
En portable oplader, Tørshampoo fra TRINES WARDROBE, Solcreme og hvis der er plads, en øl.. 

SE MIN FESTIVAL ESSENTIALS PAKKEGUIDE HER 

migogminfestival-clara2

BEDSTE KUR MOD TØMMERMÆND 
Cola!

DIN FØRSTE FESTIVAL 
Min første rigtige festival uden forældre, var Roskilde i 2007. Det regnede uafbrudt i en uge! Jeg svor jeg aldrig skulle på en festival igen, men alligevel var jeg tilbage året efter.

ØL ELLER COCKTAILS  
ØL! Men efter flere dages heavy druk, er det meget lækkert med en cocktail..

DIT BEDSTE FESTIVALMINDE
Mit bedste festivalsminde er uden tvivl fra HOVE festivalen i Norge, 2013, med Trine fra Bloggen her. Vi var så priviligerede at blive inviteret til Norge på en festival, hvor de bedste Hip Hop kunstnere skulle spille.  Vi mødte drengerøvsbandet OFWKTA efter deres koncert og de inviterede os til at se Frank Ocean med dem fra scenen, der skulle spille senere på aftenen. Her var vi i selskab med blandt andet ASAP ROCKY. Det var den vildeste oplevelse.

migogminfestival-clara1

DIN FESTIVALS UNIFORM 
Jeg er ikke så meget til frynsejakker, farvet hår og temporary tattoos. 
Jeg holder mig til All stars, denimshorts og en RAINS regnjakke til når sommeren svigter.

BEDSTE STED AT SPISE
Jeg er ikke bleg for at snuppe en flæskestegssandwich. Men når jeg har taget 3 kilo på i øl og junkfood sværger jeg til Aamanns kyllingesalat.

TRE TING PÅ EN FESTIVAL 
Øl, venner og smadrede sko.

DANSK SOMMER BETYDER
Lyse nætter, bajer, festivaller, rød næse og en kæmpe smil på læben.

DIN VÆRSTE FESTIVAL-HISTORIE
I 2007 på Roskilde da min lejr oversvømmede i regenen.. Nuf said.

DIT KEY-ITEM DENNE SOMMER
Mine orange aviatorbriller.

HVEM SKAL DU HÆNGE MED
Forhåbentlig den kære Trine! Og ellers har jeg samlet mig et solidt festivals crew i år, der ikke er bange for at danse til den lyse morgen.

LÆS MIG OG MIN FESTIVAL HER

(Visited 2,515 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Rena 29.05.2016 at 10:36

  She’s really a festival pro :) Cool pictures!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Reply Pink pants Friday - TRINE'S WARDROBE 31.05.2016 at 12:31

  […] fredag. Vejret var perfekt og København summede af sommerstemning og forventning. Jeg mødtes med min veninde Clara på Cava Bar, der er rykket fra Torvehallerne og ned til Gammel Strand… Jeg savner dem lidt […]

 • Reply - TRINE'S WARDROBE 26.09.2016 at 11:09

  […] Onsdagsaftensmad på Chicks by Chicks med min veninde Clara. […]

 • You Might Also Like