« Mig og 2017 med Laura Lawaetz
Insider’s Guide: Islands brygge med Desireé Jade Hamilton »
Copenhagen 02.07.2017random.

Mig og min sommerferie med Caroline Sillesen

Caroline Sillesen er dygtig til så mange ting, at man nærmest bliver misundelig. Hun studerer til daglig kunst og arkitektur ved Det Kgl DanskeKunstakademi’s Arkitektskole, hvilket i sig selv er rigtig sejt. Men endnu sejere er det, at hun sideløbende bl.a. i efteråret var klar med sin første soloudstilling ‘Uno Tenore’ på Vess, og nu har hun netop lanceret sit eget smykkemærke Corali, der er helt vanvittigt pænt.

Jeg har taget en snak med hende om hvad hun skal bruge sommeren på. Her deler hun alt fra sin yndlings beskæftigelse på flyet, favorit beauty produkt, hvad der skal på grillen og så har hun et vildt godt (og hemmeligt) rejse tip.

Navn: Caroline Sillesen 
Alder: 25 år
Beskæftigelse: Studerer på kandidaten Kunst og Arkitektur ved Det Kgl Danske Kunstakademi’s Arkitektskole, arbejder som selvstændig kunstner og har netop lanceret sit smykkeprojekt Corali

FORTÆL OM DINE SOMMERPLANER
Jeg var bosat i New York sidste sommer, så i år bliver det en dansk sommer. Ture til familiens sommerhus i Vejby Strand, et par festivaller og to bryllupper. Jeg skal nyde den danske sol med min kæreste, male billeder udenfor og bruge tid på mit nye smykkebarn, Corali. Jeg har arbejdet på det i flere år, så det kribler i fingrene for endelig at vise det frem og få det startet ordentligt op henover sommeren.

DANSK SOMMER ELLER SOMMER I UDLANDET 
Hvis vejret holder, så er dansk sommer bedst. Har du en cykel, kan du tage toget med den og komme de fleste steder hen på kort tid og nyde landskab og luft. Bliver det gråt og regn, kan det godt betale sig at kigge på et par flybilletter måske.

DE FEM VIGTIGSTE TING I KUFFERTEN 
Skitsebog, solcreme, myggespray (de elsker mig), en lang skjorte eller tynd jakke, som man kan bruge som tæppe og slå sig spontant ned et grønt sted. Og en god bog!

HVAD SKAL PÅ GRILLEN  
Asparges med citronskal og parmesan og dagens fisk direkte fra havet, min søster og hendes kæreste selv harpunerer.

BEDSTE SOMMERMINDE SOM BARN 
Sommeren år 1999 hvor min familie og jeg brugte halvanden måned i en autocamper og kørte op af hele Australiens østkyst. Det var masser af natur, kænguruer, tamagotchis og hjemmetegnede brætspil.

FESTIVALSPLANER 
Min familie er kommet til Musik i Lejet, siden det startede omkring 2010. Så det er lidt en tradition, at vi bor i vores sommerhus med lidt venner i Vejby og cykler i samlet flok til festival. Jeg kunne godt tænke mig en endagsbillet til Roskilde og at tage til et par koncerter til Cph Jazzfestival. Der er så god stemning i byen under jazzfestivallen.

YNDLINGSBESKÆFTIGELSE PÅ FLYET  
At bestille en halvdårlig gin og tonic og se en film.

HVILKEN FEST SER DU MEST FREM TIL DENNE SOMMER 
Helt særligt glæder jeg mig til min gode venindes sommerbryllup på Bornholm! Det bliver en lille forlænget ferie på 5 dage, hvor vi skal cykle rundt og spise is, ligge i græsset og se solopgang – og ikke mindst fejre kærligheden!

ROSÉ ELLER EN KOLD ØL 
Hvis roséen også er kold – rosé!

UUNDVÆRLIGT SOMMER BEAUTY PRODUKT 
Caudalie Beauty Elixir. Jeg fik min første af en veninde 6-7 år tilbage og har brugt den lige siden. Når det er varmt, og man bliver lidt soltræt giver man sig selv et forfriskende spritz.

BEDSTE REJSETIP 
Som arkitektstuderende værdsætter jeg at undersøge en destination for arkitektoniske oplevelser og steder. Et hemmeligt trick er at kigge i tidligere studietursprogrammer på KADK Biblioteket på Holmen. Her finder man fantastiske steder, man aldrig selv ville have tænkt at besøge.

HVAD SKAL DU LÆSE  
Jeg elsker Italo Calvino og købte sidste sommer ‘If On A Winters Night A Traveller’, men nåede aldrig at komme igang. Han skriver så tryllebindende og intelligent. Jeg er desuden blevet anbefalet Emma Clines ‘The Girls’, så den er også kommet hjem på hylden.

HVILKE TRE KUGLER VÆLGER DU TIL DIN IS 
Ferrero rocher, chokolade og pistacie.

HVAD GØR DU HVIS VEJRET ER DÅRLIGT 
Teamer op med Italo Calvino eller tager kort ud og bader. Det er lidt magisk at bade i regnvejr.

YNDLINGS REJSEDESTINATION 
Paris, men det kan godt være for varmt om sommeren. Der trænger man også oftest til at komme lidt ud af byen. Jeg kunne godt tænke mig en lille bilferie i Italien fra Como søen ned til Sicilien med mange stop undervejs med pasta og kold hvidvin.

POOL ELLER HAVET 
Havet, helt klart. Det er altid spændende og lidt farligt på samme tid. Og måske noget af det smukkeste, der findes.

AKTIV FERIE ELLER AFSLAPNING 
Kulturelt aktiv. Jeg har været meget privilegeret i min opvækst, at mine forældre har slæbt os med i store dele af verden. Min far kan ikke sidde stille længe ad gangen, og min mor elsker at planlægge, så vi har altid været rundt og opleve en masse ting i vores ferier. Det har jeg nok arvet lidt – al den krudt i røven.

SMAGEN AF SOMMER ER….
Hjemmelavet koldskål og lidt brændt fra grillen, man måske skulle have taget af to minutter før.

HVORDAN SER DINE SANDALER UD
De har sorte gummisåler mod jorden, røde indvendige såler med sort/hvide remme over foden. Og henover øverste rem trækkes en sølv læderfryns der dækker det meste af vristen. Jeg leder også efter en lidt simplere version!

SOMMERENS SOUNDTRACK 
Søde Sarah, under navnet Soleima, er god til at ramme nogle sommerlige vibes i hendes produktioner – og hendes stemme er ikke til at stå for. Hun har lige udgivet sit minialbum i maj, der hedder No. 14.

Se mere til Caroline Sillesen HER

(Visited 2,354 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like