« 3 goodies: Facial Mists
Gravid og skønhedsprodukter »
Frederiksberg C 21.03.2017BEAUTY

Lidt om sugaring, og om at blive LA klar hos Beauty Avenue

Lige før jeg rejste besøgte jeg Beauty Avenue som er et skønhedsparadis på Frederiksberg C. Generelt har jeg et mål om her den sidste del af min graviditet at gøre så mange gode ting for mig selv som muligt, og en skønhedsbehandling står helt klart på top 3 over dejlige afslappende ting jeg kan gøre for mig selv.

Udover at have bestilt tid til ansigtsbehandling, så overbeviste Stella, der er den sindssygt dygtige og driftige ejer af Beauty Avenue, mig til at prøve sugaring for første gang nogensinde. Mange af mine veninder sværger til det, og jeg tror egentlig det handler om at, hvis man først har prøvet det en enkelt gang, så er man hooked, men man skal lige over den første gang og angsten for hvor ondt det gør.

Stella er opvokset med sugaring. Hun kommer fra Palæstina, hvor hun lige siden hun var lille har set hendes mor og mormor fjerner hår via sugaring på dem selv og på de andre kvinder i byen. Ret fascinerende ikke? Sugaring er i øvrigt så rent, at Stella som lille fik det serveret som bolcher.

Stella er formodentlig en af Danmarks bedste og mest rutineret til at lave sugaring, og jeg var derfor også ret tryg ved at overlade min hud til hende.

Og det gik virkelig godt… Mine ben er fx glattere end nogensinde, og det er sådan en velsignelse ikke at skulle tænke på at barbere dem især nu med den voksende mave, så en kæmpe anbefaling til alle gravide kvinder, men også ikke gravide.. Jeg kommer aldrig til at stå med en skraber og skum igen, det er i hvert fald helt sikkert.

 

(Visited 3,451 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply sophia 22.03.2017 at 17:49

    Får du taget hele ben eller kun underben?

  • You Might Also Like