« Lidt om sugaring, og om at blive LA klar hos Beauty Avenue
3 goodies: Highlighters »
30.03.2017BEAUTY PREGGO

Gravid og skønhedsprodukter

Jeg har fået en del spørgsmål omkring mine skønhedsrutiner nu hvor jeg er gravid, og heldigvis har jeg i mange år så vidt muligt undgået produkter med parfume og parabener. Derfor har jeg ikke skulle lave så mange ændringer i mine rutiner (udover nogle få tilføjelser fordi min hud har ændret sig en anelse), og det har virkelig været dejligt i en tid hvor der ellers er rigeligt med forandringer.

Så lige et tip til kvinder i den fødedygtige alder – eller i hvert fald dem der tænker at blive gravide indenfor de næste par år, man kan ligeså godt starte de gode vaner inden, så er der heller ikke fyldt med dårlige ting i jeres blodbaner! :)

Nedenfor kan I se både hvad jeg bruger i ansigtet og hvad jeg bruger på kroppen

 1. Trine’s Wardrobe Face Cream (her) har jeg brugt i mange år. Det er den perfekte fugtighedscreme, og så er den selvfølgelig både uden parabener og parfume, hvilket gør at jeg heldigvis også kan bruge den igennem min graviditet.
 2. Trilogy Organic Roseship Oil (her) er en ny tilføjelse til mine hudplejerutiner. Jeg har oplevet at min hud er blevet mere tør i løbet af graviditeten, og det har helt sikkert også noget med vinteren at gøre. Jeg smører derfor mit ansigt med olien her hver aften inden jeg går i seng.
 3. Trine’s Wardrobe Eye Roll-On (her) er gravid eller ej en life saviour. Produktet er helt rent og bruges til trætte og hævede øjne – en ting jeg tænker også bliver rigtig nyttig når baby engang er ude, og jeg nok næppe får mine 8 timers skønhedssøvn.
 4. Trine’s Wardrobe Face Serum (her) er også fri for både parabener og parfume. Jeg bruger den hver morgen under Trine’s Wardrobe Face Cream for at sørge for at min hud er godt gennemfugtet hele dagen.
 5. Trilogy Everything Balm (her) har jeg med mig over alt. Som sagt er min hud blevet mere tør under graviditeten. Det gælder fx både læber og hænder, og derfor er den her perfekt at have med i håndtasken.
 6. Trine’s Wardrobe Micellar Water (her) er måske det allermest uundværlige produkt i mine skønhedsrutiner. Jeg renser mit ansigt med den hver morgen og aften, og produktet er totalt rent og egner sig også perfekt til sart hud.
 7. Mario Badescu Buffering Lotion (her) – ens hormoner driller altså lidt en gang i mellem når man er gravid. Jeg kan i hvert fald vågne op nogle dage til en uheldig bums på hagen, og så bruger jeg det her produkt som man smører på urenheden inden sengetid, og så er den reduceret næste morgen.
 8. Trine’s Wardrobe Face Scrub with Argan Oil (her) – jeg prioriterer selvforkælelse ekstra meget de her dage, og det behøver bestemt ikke at tage lang tid. 1-2 gange om ugen scrubber jeg ansigtet med min Face Scrub som efterlader huden silkeblød.

 1. Beauty Pacifique Xtra Dry Skin Fix (her) er virkelig min ven på de tørre spots der kan opstå under graviditeten. Albuer, knæ og hænder bliver dagligt smurt ind i den her creme.
 2. Bio-Oil (her) siges at kunne reducerer strækmærker og ar. Jeg er heldigvis ikke ramt af nogle af de ting, men jeg putter alligvel nogle dråber i min bodylotion hver dag.
 3. Naturlig Mandel Olie (her) – jeg elsker mandelolie. Det absorberes mega nemt af huden, er helt naturligt og fungerer perfekt til at smøre maven ind i om aftenen eller som massageolie, hvis man er heldig nok til at få en fodmassage.
 4. Apotekets Bodylotion (her) – et rimeligt usexet produkt, men det virker perfekt og er helt rent, hvilket er det vigtigste når man påfører det en så stor flade, og så er den billig, og jeg bruger ufattelige mængder de her dage, så det er en god kombination.

Havde I nogle skønhedsprodukter i svor til under jeres graviditet?

(Visited 9,282 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply Helene 30.03.2017 at 15:20

  Skynd dig at udskifte den der Bio Oil (!) den er mistænkt for at indeholde hormonforstyrrende stoffer ifølge min kirurg og hudlæge.. Min læge anbefalede i stedet Decubal.

 • Reply Katrine 31.03.2017 at 22:18

  Er der solfaktor i din ansigts crem? Synes ikke det står nemlig :)

 • Reply Anne 08.05.2017 at 10:07

  Må jeg spørge, hvad du gør med deo? Det synes jeg godt nok er svært at finde uden alt muligt skrammel i, hvis den stå stadig skal virke

 • Reply AH 27.07.2017 at 17:28

  Så dejligt med de tips! Du kan vel ikke tippe om hårprodukter du brugte under din graviditet? Evt. blot shampoo? :) Kh A

 • You Might Also Like