« Thursday Tip: Yummy Mummy
Lidt om sugaring, og om at blive LA klar hos Beauty Avenue »
18.03.2017BEAUTY

3 goodies: Facial Mists

I dag flyver min kæreste og jeg til LA, og jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor meget jeg glæder mig til ferie og sol. Udover masser af solcreme, så er et af de vigtigste skønhedsprodukter når jeg er ude at rejse – facial mists. De er især fuldstændigt uundværlige når man skal flyve langt i luftfattige fly, der virkelig udtørrer ens hud.

Ligesom jeg husker at rejser mig op en gang i mellem når jeg flyver langt, så husker jeg også at spraye mig i ansigtet. Det fugter så skønt og gør at man føler sig langt mere udhvilet og pænere når man igen rammer jorden. Jeg har ligeledes altid en facial mist stående på mit skrivebord som jeg også sprayer flittigt med i løbet af dagen.


Today is finally the day where my fiancee and I are flying to LA. I can’t wait to just spent time with him, driving around LA and hopefully to get some sun.

Besides sun lotion I always make sure to bring facial mists when I’m away. I use them a lot during the long flights that really dries out the skin, and it really makes a huge difference.

| 1. TRINE’S WARDROBE (here) | 2. AVENÉ (here) | 3. OMOROVICZA (here) |

(Visited 1,186 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like