« Insider beauty tips med Josephine Mai
Insider Beauty Tips med Mille Erikstrup »
06.02.2016BEAUTY PEOPLE

Insider Beauty Tips med Sara Rostrup

Den næste jeg har lokket skønhedstips ud af er Sara Rostrup som jeg har kendt i mange år efterhånden. Sara arbejdede en lang årrække som skønhedsredaktør på Eurowoman, men er i dag selvstændig makeup artist, mor og blogger på Youblush.com. Jeg har altid holdt vildt meget af Sara fordi hun er så sød, positiv og professionel, og så har hun den mest misundelsesværdige hud i København!

SARA ROSTRUP
Sara er 34 år, blor i København med sin mad og sin søn og arbejder som makeup artist, beauty blogger på Youblush og officiel makeup artist for L’Oréal Paris i Norge

sararostrup

HVAD ER DIN MORGENRUTINE
Jeg står op med min søn og får et glas vand med en halv citron, mens jeg laver morgenmad til ham. Derefter går jeg i bad. Er jeg meget træt, bruger jeg Acai Facial Scrub Mask fra Rudolph Care som giver huden et wake up call. Om vinteren smører jeg altid kroppen ind i olie, mens huden stadig er fugtig i badet. På den måde bruger du mindre produkt, men olien giver også fantastisk fugt. Derefter en kop kaffe, mens jeg lægger serum, øjencreme, ansigtscreme og måske et serum mere. Derefter en enkel makeup rutine inde i stuen, mens min søn leger eller ser Ramasjang. Concealer, farvet dagcreme, øjenskygge, bryn, mascara og blush.

HVORDAN KOMMER DU UD AF VINTEREN OG GØR DIG KLAR TIL FORÅRET
Jeg syntes egentlig klimaet og de længere dage gør meget ift. humør og energi, som om man lidt kommer ud af vinterhi. Forår er min absolutte favorit årstid, hvor folk generelt bare er mere glade.

FOKUS PÅ LÆBER ELLER ØJNE
Det kommer an på look og humør,  men gerne begge dele.

TRE PRODUKTER DU IKKE KAN LEVE UDEN
En concealer Lumi Magique Concealer fra L’Oréal Paris, masser af læbestifter i forskellige farve og en klar læbepomade – gerne fra Bioderma.

DET BEDSTE VED HVERDAGEN
Det bedste ved hverdagen at hente min søn i vuggestuen. Efter en hel dag med hovedet ned i makeuppen, foran skærmen eller til møder er det befriende og livsbekræftende at se smilet på min søn, når jeg henter ham.

sararostrup1

YNDLINGS DUFT
Lige nu: B fra Balenciaga

ET BILLIGT SKØNHEDSTIP
Køb Maybelline’s Balm and Blush. Det er et helt transparent makeup produkt til læber og kinder, men jeg elsker dens effekt på kinderne. Den giver ikke bare en smule farve, men også shine – helt uden shimmer og glimmer. Den giver et super friskt look.

HVAD GØR DIG KLAR TIL FEST
Masser af vand, en stærk kop kaffe, en god ansigtsmaske fx Sparkeling Makeover Mask fra Ling Skincare, efterfulgt af en ansigtsmassage som sætter godt gang i blodcirkulationen og gløden i ansigtet.

LÆBESTIFT ELLER LIPGLOSS
Læbestift. Men lipglossen kommer snigende tilbage. Og en klar lipgloss er flot på øjnene og som highlighter

DET BEDSTE VED WEEKENDEN
Det er at have ingen planer, overhovedet. Inden jeg fik børn, var det nærmest det værste med en weekend uden planer, men nu er det dejligt at geare helt ned og bare være sammen. Tit opstår der masser af impulsive planer, som middage, kælketure, kagebagning og besøg

YNDLINGS BEAUTY PRODUKT
Jeg har jo 100 yndlingsprodukter, men lige nu, i vinterkulden sværger jeg til Superstart fra Elizabeth Arden som virkelig har gjort meget for min hud de sidste par måneder. Det er et produkt til brug inden serum, som fylder huden med mælkesyrebakterier som hindrer inflammation i huden og gør den stærkere. Det næste du påfører huden virker også bedre.

Følg Saras blog HER og læs det tidligere indlæg med beauty tips HER

(Visited 2,951 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Julie 06.02.2016 at 12:22

  Jeg elsker disse nye typer indlæg du er begyndt at lave, og jeg elsker også alle dine andre indlæg. Du er en meget inspirerende kvinde, med en vidunderlig stil, stor kreativitet og en skøn personlighed. Din blogs er en af mine yndlings, jeg læser den hver dag. Jeg har blot et lille råd til hvordan den kan blive endnu bedre, der er meget tit trykfejl i dine indlæg (i dette har du skrevet at Sara blor med sin mad), så jeg foreslår at du genlæser dine indlæg før du poster. For mig genere det egentligt ikke så meget, da jeg elsker din blog, men jeg ved at mange andre blog læsere går meget op i karaktur, og det ville være syndt at miste læsere når din blog er så dejlig <3

  • Reply Christiane 06.02.2016 at 14:44

   Jeg er sådan set enig. Jeg synes dog generelt, at indlægggene på denne blog er godt formuleret. Men ja, der er et par tastefejl i ny og næ, som dog ikke er det samme som deciderede stavefejl ( i hver fald ikke for mig). Skræmmer de fejl læsere væk, må det godt nok være svært for vedkommende at finde blogs, der lever op til kravene.
   Så er det dog lidt pudsigt, at der ikke er læst KORREKTUR på kommentaren. Jeg kan finde mindst fem stave- / formuleringsfejl – og så er kommateringen ikke talt med. Undskyld Julie, men det er da lidt sjovt.
   Kh. fra en, der har læst korrektur to gange – andet ville være pinligt ?

   • Reply Julie 06.02.2016 at 15:07

    Jeg staver ikke særligt godt og er meget dårlig til kommaer. Trine er god til begge ting. Jeg skrev ikke min kommentar med nogensom helst negativ mening om Trine eller hendes staveri (andet ville være dumt når jeg, som du selv siger, laver stave og komma fejl og ikke tjekker min kommentar igennem før jeg trykker send). Jeg skrev blot min kommentar for at gøre Trine opmærksom på at hun laver TASTEfejl, som jeg giver dig ret i ikke er det samme som stavefejl. Jeg kunne aldrig finde på at vælge en god blog fra pågrund af tastefejl, eller stavefejl (slet ikke når jeg selv laver stavefejl og tastefejl), men jeg ved at der er rigtigt mange andre end mig (og dig) som vælger blogs fra hvis der er for mange tastefejl. Jeg tror du har misforstået min hensigt med min kommentar.

 • Reply My Look at Elle Style Awards 2016 - TRINE'S WARDROBE 19.05.2016 at 14:42

  […] den havde jeg stiletter på fra Ganni, clutch for Loewe og smykker fra Ole Lynggaard Copenhagen. Smukke Sara stod for mit hår og make up. Der kommer en separat post omkring […]

 • You Might Also Like