« Insider Beauty Tips med Sara Rostrup
Friday Crush: Lily-Rose Depp »
12.02.2016BEAUTY PEOPLE

Insider Beauty Tips med Mille Erikstrup

Den sidste skønne kvinde som jeg har snakket skønhed med er Mille Erikstrup som er repræsenteret af samme agenter som mig nemlig Unique Creatives. Jeg lærte Mille at kende på et job i London i sensommeren, og jeg blev det samme helt fascineret af hende, og ikke mindst hendes passion for skønhed, sundhed og kropspleje. Jeg har faktisk aldrig mødt en som Mille, der har så mange tips og tricks som hun glædeligt deler ud til modellerne, mig og sågar de mandlige fotografer :) Og så har jeg heldigvis fornøjelsen af at se hende lige om lidt når jeg om en lille uge skal arbejde i Miami.

MILLE ERIKSTRUP
Mille er 41 år, bosat i Århus, blogger HER og er makeup artist hos Unique Creatives.

mille

 

HVORDAN KOMMER DU UD AF VINTEREN OG GØR DIG KLAR TIL FORÅRET
Får næsten altid presset et par uger langt syd på, ind i de kolde måneder. Det er den blideste overgang fra vinter til forår for mig. Ellers prøver jeg at holde mig flydende på frisk Ingefær/ Gurkemeje te hele vinteren.  Beauty wise er det, jeg koncentrerer mig mest om i denne periode er at holde min hud i balance. Min hud er ikke pjattet med det tørre kolde vinter vejr i Danmark, så der skal lidt ekstra pleje til. Jeg gør lidt som min hud ber’ om. Det betyder ekstra fugt maske, anti stress olie i min dagcreme til vinter Below 10 degrees. (Tromborg)

ET BILLIGT SKØNHEDSTIP
Jeg køber altid to kokos olier ad gangen – en til køkkenet og en til badeværelset. Den giver den smukkeste blødeste hud.

FOKUS PÅ LÆBER ELLER ØJNE
Jeg har ikke fyldige nok læber, til at de kan kommer i fokus, så absolut øjne. Lidt kohl i vippekanten både på over og undervipper + et godt lag brun mascara.

DET BEDSTE VED HVERDAGEN
Det må være de små glæder som at rammer en hel stribe grønne lys på vej på arbejde, skrælle en mandarin i ét helt stykke og at mine dage sjældent er ens i kraft af mit job som makeup artist. God morgenkaffe inden resten af huset vågner og kluk grine hverdag, helt ned i maven.

DIT YNDLINGS MÅLTID
Aftensmad. Gerne noget der tage lidt tid at lave. Det er næsten meditativt for mig at være i køkkenet.

mille2

HVAD ER DIN MORGENRUTINE
Vand i ansigtet og en lille blid massage med min Konjac svamp (sover tit med en sleeping mask fra Erborian, den skal vaskes af om morgenen.) Lidt Facial spray – den med herbs og rosevand fra Mario Badescu, Årstidsserum fra Codage (Ohh my cold – Vinter, Spring break- Forår, Summer time – Sommer, Fall in Love – Efterår). Pure Control dage creme fra Tromborg. Derefter bukker jeg mine vipper, drikker varmt vand med frisk presset citron, og en kaffe med fløde til at tage med ud af døren. Min aften rutine er lidt mere omfattende, men jeg elsker altså bare smuk og sund hud, det tage lidt tid.

YNDLINGS DUFT
Min yndlingsduft har længe været “Fig & Vetiver”, fra Anthousa, men den kan jeg ikke finde mere. Nu mixer jeg Tom Ford’s “White Suede” med “Huile divine” fra Caudalié.

HVAD GØR DIG KLAR TIL FEST
Bobler, høj musik og en lækker fugt maske…Jeg elsker smuk og gennem fugtet hud. Lidt creme blush (& other stories) Highligter på kindbenene og amorbue (Living Luminizer fra Rms Beauty, og Radiance Creme fra & other stories, lidt brun mascara…og danse sko ;-)

TRE TING DU IKKE KAN LEVE UDEN
Davines hånd creme, min Mason Pearson børste, Lip and Skin Balm fra Rms beauty. Og masser af lakridser – helst polletter.

LØST ELLER OPSAT HÅR
Løst til spads, opsat på job…

(Visited 3,174 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Thursday Tip: The best concealer in the world - TRINE'S WARDROBE 17.03.2016 at 17:37

    […] af dem, der ved allermest og gerne deler fra sig er hende HER som jeg var så heldig at arbejde sammen med i en uge i forbindelse med min skydning i Miami. Jeg […]

  • You Might Also Like