« TW loves: Vita Libra Self Tanning Anti Age Serum
Insider Beauty Tips med Sara Rostrup »
Copenhagen 28.01.2016BEAUTY PEOPLE

Insider beauty tips med Josephine Mai

Det næste hold jeg vil introducere jer for herinde er 3 kvinder, der om nogle forstår at gøre folk smukkere – og ikke nok med det, så ser de også selv ufattelig skønne ud! Jeg har lokket dem til at dele lidt af deres bedste tricks og skønhedstips med mig og ikke mindst jer.

Første levende billede er Josephine Mai, der arbejder for samme bureau som mig – nemlig Unique Creatives. Josephine Mai er primært hårstylist, men når jeg skal skyde billeder, så booker jeg hende til både at fikse mit ansigt og hår. Josephine Mai har nemlig den bedste forståelse for at lave naturlige looks, hvor ens bedste træk bliver fremhævet. Hun har bl.a. ordnet mig til det billederne HER og derudover arbejdet med modeller som Nina Agdal og Josephine Skriver.

JOSEPHINE MAI 
Jose er 28 år, bor i København og er repræsenteret af Unique Creatives

josephinemai

HVORDAN KOMMER DU UD AF VINTEREN OG GØR DER KLAR TIL FORÅRET
Faktum er, at alle bare ser lidt mere trætte ud om vinteren. Jeg bruger lidt blush på kinderne her om vinteren for at se lidt mere frisk ud. Mistybrown fra tromborg er uundværlig for mig om vinteren.

YNDLINGS DUFT
Hypnotic poison fra Dior. Den har jeg brugt i 8-10 år!

HVORDAN GØR DU DIG KLAR TIL FEST
For et par uger siden farvede jeg mit hår babypink, en aften jeg skulle ud. Det var ret festligt. Normalt kan jeg godt lide at se ret naturlig ud både til hverdag og fest, så typisk er den største forandring lidt finere tøj og høje hæle.

FOKUS PÅ LÆBER ELLER ØJNE
Skal jeg give den lidt ekstra gas på makeuppen, bliver det oftere øjne end læber på mig selv. Chancen for en rød eller mørkere læbe sidder helt perfekt efter 500 Gin og Tonic er ikke udpræget stor, så i virkeligheden er det pre damage-control :)

YNDLINGS MÅLTID
Jeg elsker mad – morgen, middag og aften. I weekenderne, eller når jeg har fri, er det skønt med en stor og lækker morgenmad! Det sociale omkring mad er vigtigt for mig. Mine yndlingsmåltider er med gode venner, og jeg har flere madklubber med veninder, som jeg sætter virkelig stor pris på.

Josephinemai2

DIN MORGENRUTINE
Jeg snoozer altid, selv når jeg skal op kl. 04.15 for at tage toget til Jylland og arbejde. At høre radio eller musik om morgen hjælper mig med at vågne. Og at danse lidt rundt foran spejlet.

DET BEDSTE VED HVERDAGEN
Det er dagligt at få lov til at arbejde med inspirerende og passionerede mennesker. Min hverdagen er uforudsigelig og aldrig kedelig. Det passer virkelig godt til min restløse natur. Jeg har brug for udfordringen!

LÆBESTIFT ELLER LIPGLOSS
På mig selv læbestift eller lipliner i en farve der matcher min egen læbefarve for blot at give dem en ensartet farve og kanten lidt mere definition.

ET BILLIGT SKØNHEDSTIP
Søvn og vand! Gaaab… Ej, jeg vil sige, et sted man godt kan spare en del penge er på mascara. Det er noget de fleste kvinder bruger dagligt og derfor også hurtigt bliver brugt op. Min yndlings er So Couture fra Loreal. Den er fuldstændig fantastisk.

LØST ELLER OPSAT HÅR
Begge – jeg har altid en elastik med i tasken til at smide håret op i løbet af dagen, hvis jeg bliver træt af det. Specielt her om vinteren når man har store strik og tørklæder på.

 

(Visited 3,547 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply By N A T J A 28.01.2016 at 22:07

  Dejligt indlæg! Er vild med fokus på det naturlige! Og ja, hun ser skøn ud!
  Jeg har lige skrevet et indlæg på min blog, som supplerer det her ret godt – nemlig tippet om at drikke vand!
  http://www.bynatja.dk

 • Reply Adele miner 29.01.2016 at 21:03

  Gorgeous pictures! x
  graciousghost.blogspot.com

 • Reply Mig og Min Håndbagage med Josephine Mai - TRINE'S WARDROBE 26.06.2016 at 09:02

  […] har derfor taget fat i min yndlings hårstylist Josephine Mai, som jeg før har introduceret HER. Jose rejser nemlig vildt meget, og jeg tænker at hun må have […]

 • You Might Also Like