« A sunny selfie, new hair and 4 hours in Stockholm
A dinner in Berlin with Weekday »
Berlin 20.11.2015ME OUTFITS

In Berlin wearing Weekday Party Collection

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som jeg skrev i forrige indlæg, så er jeg i Berlin lige nu – eller nu er jeg faktisk i lufthavnen og skal snart tilbage.

Jeg har været hernede med Weekday, der havde inviteret mig ned på middag og drinks for at fejre deres nye ‘end of season’ kollektion, som byder på en masse smukt fest tøj til de mange kommende julefester. Vi blev indlogeret på mit yndlings hotel i Berlin nemlig SOHO house, og det hele har virkelig været dejligt – der kommer et separat indlæg om det i morgen, men før mit fly letter mod København, så vil jeg vise hvad jeg havde på mig i går.

As I mentioned yesterday I’m right now in Berlin. I’m here with Weekday who invited me to a dinner to celebrate their new evening collection which contains some amazing party items. I stayed at my favourite hotel SOHO House, and it has been an amazing event. I’m going to share some more pictures tomorrow, but first up is my outfit from last night.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var selvfølgelig i ført Weekday fra top til tå bortset fra mine stiletter der kommer fra Ganni

I was wearing all Weekday except my shoes from Ganni

(Visited 1,506 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Patricia 20.11.2015 at 11:36

  You are always so original!!! Love this so much!
  xoxo
  http://www.bloglovin.com/blogs/donkeycool-4487669/

 • Reply Sara 20.11.2015 at 20:13

  You look beyond gorgeous. Love the combination of the top and shirt

 • Reply Astrid 24.11.2015 at 21:55

  Hej Trine.
  Flot outfit. Kan det passe at toppen ikke er at finde online, på Weekdays hjemmeside?

 • You Might Also Like