« In Berlin wearing Weekday Party Collection
Topshop at Nelly »
Berlin 21.11.2015ME TRAVELS

A dinner in Berlin with Weekday

Så er jeg tilbage i København ganske kort inden jeg om en times tid kører mod Århus til årets første julefrokost. Jeg havde som sagt en virkelig god tur til Berlin, hvor jeg var inviteret ned af Weekday. Jeg har efterhånden boet på SOHO House i Berlin nogle gange, og jeg bliver aldrig træt af at gå op på deres rooftop, og kigge udover Berlin.

I’m back in Copenhagen, but just for one night since I’m going to Aarhus later today to attend a Christmas Party. As I mentioned in my previous post I had a wonderful time at the Weekday dinner in Berlin. I love SOHO House where we stayed so much, and I never get tired of the view from their rooftop.

Jeg fløj fra København torsdag eftermiddag, tjekkede ind på mit værelse, skiftede tøj og så var det tid til Weekdays middag, der blev afholdt i en af SOHO house fantastiske suiter.


Den bedste rejsemakker man kan ønske sig, Marie <3

My lovely travel buddy, Marie

Vi fik snacks og den bedste 3 retters, der alt sammen blev kreeret i det store åbne køkken i suiten.

We had snacks and a lovely 3 course dinner all created in the suite’s open kitchen

weekdayberlin-sab

weekdayberlin-sab1
Photos by AfterDRK

Et glimt af den smukke Weekday Evening Collection – I kan se mere HER

A glimpse of the beautiful Weekday Evening Collection – You can see more of it HERE

Vi var begge i klædt Weekday til middagen.

We both wore Weekday at the dinner.

Ved 23 tiden trak jeg mig tilbage på mit værelse, og fik arbejdet lidt og læst i magasiner inden det var tid til at sove.

After dinner I had some time at my hotel to work and read some new magazines.

Jeg havde glædet mig til morgenmaden næste dag lige siden vi tog afsted fra København :D Jeg ELSKER SOHO House morgenmad som er så lækker, simpel og består af de bedste råvarer. Alt sammen nydes i deres smukke velour møbler og blomstrede stole.

I’ve been looking forward to having breakfast at SOHO House again. I just love their kitchen which is so simple, but so delicious. Everything is fresh and made of the best ingrediens, and I love to sit and eat in their beautiful velvet furniture and flower printed chairs.

Og så var det hjem igen med flyet 10.15 i går i matchende sko, selvfølgelig :P

And then we caught our flight at 10.15 in matching shoes of course :P

(Visited 2,090 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

  • Reply Rena 21.11.2015 at 13:42

    I see you enjoyed our German capital really :)
    xx from Bavaria/Germany, Rena http://www.dressedwithsoul.com

  • Reply Marie Jedig 01.05.2016 at 08:43

    […] Marie i ret lang tid efterhånden. Vi bliver ret ofte booket til de samme ture med brands som fx. HER, og jeg har altid totalt optur når jeg hører Marie skal med – for Marie er det bedste […]

  • You Might Also Like