« Speaking about my relationship to health with Elle
In Berlin wearing Weekday Party Collection »
19.11.2015ME

A sunny selfie, new hair and 4 hours in Stockholm

181115

Hej hej :D Siden sidst er jeg blevet klippet, og som altid tør jeg kun at overlade mit hår til allerbedste Daniella Dif inde hos Palma Salon og Spa. Jeg har været i Århus til møde og derefter hostede jeg det hyggeligste event i Marc by Marc Jacobs butikken. Morgenen efter (det vil sige i går) fløj jeg til Stockholm for at lave en skydning, og lige nu er jeg netop landet i Berlin, hvor jeg i aften skal til middag. Mere om det i morgen.

Jeg vil bare ønske jer alle en glædelig lille weekend. Husk at følge med på snappen @trineswardrobe – jeg kommer til at opdatere en masse i aften <3

Hi guys! I got a new hair cut by the best hair dresser in Copenhagen, Daniella Dif – after that I went to Aarhus for a meeting and in the evening I hosted a shopping event in Marc By Marc Jacobs store. Yesterday I went to Stockholm to do a shoot, and right now I just arrived in Berlin where I’m going to attend a dinner tonight. Busy life :P

I just wanted to say hi and wish you all a lovely Thursday evening <3

 

 

 

(Visited 2,009 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Somebody from Somewhere 19.11.2015 at 18:55

  Looking wonderful!

  http://somebodyfromsomewhere.me/

 • Reply Pernille 21.11.2015 at 09:20

  Hvor er sættet fra på det øverste billede

 • Reply Kris 21.11.2015 at 20:32

  Blusen er så fin! Hvor er den fra?

 • You Might Also Like