« headache.
home sweet home. »
23.01.2009me

frisør.

Jeg er en bangebuks når det drejer sig om frisørbesøg. Jeg har det faktisk næsten ligesom nogen har det når de skal til tandlæge – jeg er bange!!
For at kunne forstå det skal jeg nok lige fortælle, at jeg er super konservativ mht mit hår. Jeg har ALTID haft langt hår, og har kun haft det farvet i to forskellige farvere (lysere og mørkere, hvilket jeg begge gange græd snot over i mange timer efter).
Nogen mennesker synes oprigtig talt, at det er hyggeligt at være til frisøren man kan læse lidt blade, får kaffe og hårvask… men ikke jeg, jeg sidder og spænder over det hele i bare frygt over resultatet.
Er åbenbart bange for forandringer når det kommer til mit hår, men i dag skal jeg altså til frisøren. For det første trænger jeg ufatteligt meget til at blive klippet, og der ryger nok 10 cm af fordi det er så smadret – det hurer mig ikke!!
Dernæst skal jeg have lysnet mit hår – aner ikke hvordan det skal gøres endnu, men jeg sætter min lid til frisøren, der heldigvis er en af byens bedste.

Er der andre der har det ligesom mig!??

Vil smutte nu… har tid kl. 13 – kryds fingre for mig :P

(Visited 197 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

5 Comments

 • Reply N 23.01.2009 at 11:31

  – Jeg ved PRÆCIS, hvordan du har det… Har selv haft meget langt lyst hår stortset hele mit liv, så enhver klipning(2 eller 20 cm) har resulteret i tårer… De senere år har jeg haft kortere hår med diverse mere eller mindre heldige farvnings-eksperimenter(nogen frisører er sadister), men nu hepper jeg hver dag på mit hår for at få det til at vokse – savner mine lange lokker. Jeg krydser fingre for dig – har nemlig også selv en frisørtid i næste uge… Og jeg gruer for det! Hellere tandlæge til enhver tid… haha – N

 • Reply Trine Kjær 23.01.2009 at 11:35

  fantastisk… troede jeg var den eneste der havde det sådan. Mine veninder griner altid af mig!!HAHA du har så evigt ret – det er som om de ikke vil en det bedste.Tak skal du have.. jeg skal gå nu, og jeg synes ikke det er sjovt.også held og lykke til dig i næste uge :)T.

 • Reply Anonymous 04.02.2009 at 22:47

  Hej Trine,Vil høre om du kender til et godt glattejern, som slider så lidt som muligt på håret? Med mit nuværende føler jeg nærmest at mit hår svitses, hvorimod mit gamle (som desværre gik i stykker og som jeg ikke husker navnet på) var langt mere skånende../Maria

 • Reply Trine Kjær 05.02.2009 at 15:25

  Hej Maria,Faktisk bruger jeg meget sjældent glattejern selv, da selv de dyre som fx ghd slider håret.I stedet for vil jeg anbefale dig, at børste håret glat mens du føntørre det (altså efter du har været i bad) og købe et produkt med glattende-effekt hos frisøren – det er meget mere skånsomt mod håret.Hvis dit hår stadig ikke bliver glat, så vil jeg anbefale dig et glattejern fra babyliss. Jeg har selv haft et ghd som gik i stykker, og gad ikke bruge så mange penge på et nyt. babyliss er virkelig et godt og meget billigere alternativ – det er stort set samme teknologi som de to producenter bruger./Trine

 • Reply Anonymous 05.02.2009 at 18:48

  Ok – jeg har mega mange krøller så kan ikke klare den uden glattejernet, desværre…men vil finde mig en babyliss – tak for hjælpen!/Maria

 • You Might Also Like