« 3 Goodies: Danish Festivals
Paris with Guided By Style »
Miami 14.03.2016TRAVELS

Diary from Miami

miami-diary-front

Det er efterhånden snart 2 uger siden jeg kom hjem fra Miami, men tiden er fløjet afsted, og det er først nu jeg lige har fået sorteret billeder, så de er klar til at blive vist frem. Efter Mexico og skønne Tulum gik turen til Miami Beach, hvor jeg var booket til et job i en uge.

Vi skød billeder hver evig eneste dag, og det var derfor også begrænset, hvor meget jeg fik oplevet af byen.. Især savnede jeg at gå på restaurant jagt som ellers er en af mine yndlings beskræftigelser. Det gode ved at være på skydninger er dog til gengæld at man ofte får byens pæneste ting at se, så tag et kig med i min Miami dagbog nedenfor.

It’s almost two weeks since I got back from Miami, time flies and I’ve been to Aarhus and Paris since which is the reason why I haven’t posted any pictures from the trip until now. Just after our wonderful vacation in Tulum, Mexico I went to Miami where I was booked for a job for 7 days.

We were shooting every day so I didn’t really get to experience the city by myself. I especially missed restaurant hunting, which is one of my favourite things to do. The good thing about shooting pictures though is that you get to see the most pretty sides of the city. Take a look in my Miami diary below. 

miami

Jeg har ikke været i Miami siden jeg blev student, så jeg glædede mig helt vildt til at genopleve byen som jeg især husker for de pæne art deco bygninger.

I haven’t been to Miami since I graduated from high school so I was really excited to re-explore the city that I especially remember for its beautiful art deco buildings.

Mig på en af vores locationer.

Me at one of our locations.

Jeg havde aldrig besøgt Crandon Beach før, men det er uden tvivl Miamis fineste strand.

I’ve never visited Crandon Beach before, but it’s without a doubt the nicest beach in Miami.

Jeg brugte ret meget tid på Raleigh Hotel, der er noget så smukt.

I spent a lot of time at Raleigh Hotel which has the most beautiful garden.

Morgenmadsrutinen var havregrød og masser af kaffe – vi skulle for det meste afsted omkring kl. 7.

I had oatmeal porridge almost every day and loads of coffee of course. We had call time around 7 each morning.

Jeg havde det så fedt over hvor mange lyserøde bygninger der var.

I was thrilled about all the pink buildings.

diary7

Og jeg fik endelig besøgt Wynwood Walls, der er et helt område i Miami, hvor alle vægge er dekoreret af kunstnere, så fint.

And I finally got to see Wynwood Walls.

Flamingoer og en masse skydedage på stranden, så er der intet at brokke sig over :)

Flamingos and photoshoots on the beach – I got nothing to complain about :)

(Visited 1,946 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Nicoline 14.03.2016 at 18:50

  Nøøj nogle fine og farverige billeder – og dine outfits lige så!

 • Reply Satina Wandel 14.03.2016 at 21:28

  Åh, hvor ser det bare lækkert ud! Er det ikke snart sommer?

  http://satinawandel.dk

 • Reply Emilie 15.03.2016 at 08:31

  Det ser for lækkert ud! Hvor er dine busker (hvide- og rødstribede) og den røde top fra? Virkelig et fint sæt :)

 • You Might Also Like