« Thursday Tip: Love på Netflix
Diary from Miami »
Copenhagen 12.03.2016THINGS TRAVELS

3 Goodies: Danish Festivals

3goodies-festivaler

Der er jo desværre lidt tid endnu til sommeren og ikke mindst min favorit ting ved sommeren, nemlig festivaler! Det betyder dog ikke, at man ikke så småt kan begynde at glæde sig, og ikke mindst planlægge, hvilke man skal deltage på.

De her tre skal jeg deltage i.

 • NORTHSIDE: Det bliver i år fjerde gang, at jeg deltager i min hjembys pragteksemplar af en festival. 3 dage i smilets by, gode madboder og barer, rare mennesker i den perfekte alder (vil gætte på gennemsnittet er i mellem 20 og 40), opturs konferencierer (haha min kæreste er en af dem;)) og ikke mindst et altid virkelig godt musikprogram – fyldt med kvalitet fremfor kvantitet. I år glæder jeg mig især til at se Deftones, Jamie XX Iggy Pop, Marvelous Mosell, The Chemical Brothers, Ukendt Kunstner og Duran Duran. Køb din billet HER 

 

 • ROSKILDE FESTIVAL: Kongen indenfor danske festivaler. Kæmpe program, masser af fest og klart den festival, hvor jeg møder flest jeg kender, hvilket også er et plus. Jeg har været på Roskilde Festival 8 år i træk, dog med en misser for nogle år siden, hvor jeg besøgte hiphop festivalen Hove i Norge, der siden er gået konkurs. Roskilde Festival har uden tvivl de bedste madboder, festligste barer og de mest gakkede mennesker, og det er her jeg har haft den bedste festivals koncert oplevelse nogensinde, nemlig The Cure i 2012. Af de offentliggjorte navne glæder jeg mig mest til New Order og Wiz Khalifa. Køb din billet HER

 

 • SMUK FEST: Skanderborg festival er min barndoms festival, hvor jeg altid var med min far, da jeg var yngre, og derefter holdte en pause fra i 10 år. Forrige år vendte jeg så stærkt tilbage, og det her bliver min 3 gang som voksen på festivalen, der mest af alt minder om en kæmpe stor havefest, sagt på en positiv måde. Det er ret ekstremt at man som festival kan melde udsolgt selv inden man har offentliggjort programmet, og endnu mere ekstremt at man så lige smider navne som Rihanna Sia, Kygo og Sting på programmet. Jeg glæder mig!! især til at jeg skal se Rihanna to gange i løbet af sommeren. Der er muligvis stadig en dags billetter til salg HER 

Danmark boomer jo med gode festivaler, og udover de her 3 skal jeg helt klar på SPOT Festival, håber på Musik i Lejet i Tisvilde medmindre det clasher med noget ferie og sidst men ikke mindst vil jeg meget gerne opleve Wonderwall på Bornholm

(Visited 1,888 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

 • Reply Rena 12.03.2016 at 10:32

  Sounds really like you have absolutely cool festivals in Denmark!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • You Might Also Like