« Diary from Miami
GuidedByStyle in Paris with Gina Tricot »
Paris 05.04.2016TRAVELS

Paris with Guided By Style

guidedbystyle

Forår i Paris, jeg kan ikke forestille mig noget bedre, og nej hvor har jeg glædet mig meget til den her tur. Jeg skal nemlig bare være turist, og spadsere Paris gader tynde, drikke cafe au lait, spise tatar og suge indtryk til mig.

Jeg er inviteret herned af Gina Tricot i forbindelse med at de har lanceret et helt nyt koncept kaldet ‘Guided by Style.‘ Det er et mega sejt koncept, hvor Gina Tricot har teamet up med nogle seje piger i 3 forskellige byer (til at starte med) og pigerne, der vel og mærke bor i de pågældende byer, har så lavet deres bedste bud på en guide, der inkludere alt fra bedste morgenmadssteder, shopping tips, steder at gå ud og få drinks, hemmelige secondhandbutikker osv.

Idéen er fuldkommen genial for når man besøger en ny by, så vil man jo have de lokales tips. Guiden bliver opdateret hele tiden, og man kan trykke ind på den pige, hvis guide man tror man bedst kan lide.

Jeg glæder mig helt vildt til at opleve Paris med nye øjne, da jeg tit vender tilbage til de steder jeg i forvejen kan lide, så følg endelig med her og på snapchat og instagram @trineswardrobe

Og indtil da, så tag et kig på videoen nedenfor. Her bliver Guided By Style konceptet forklaret virkelig godt, og jeg er sikker på I alle vil synes det er optur når I skal på jeres næste rejse.

(Visited 1,792 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like