« De første babyting
Mig og mine børn med Szhirley »
Sponsored Post 19.05.2017BEAUTY ME PREGGO

Den perfekte babyshower gave

Der er ret meget baby herinde de her dage. Det bliver ikke permanent sådan, men det fylder selvfølgelig ret meget i mit hoved pt :)
Babyer betyder for mange også  babyshower, og hvis du står og snart skal overraske din veninde med et babyshower, så kommer der her en anbefaling til en virkelig god gave til den kommende mor.

For selvfølgelig er det hyggeligt at forære kommende mødre en masse babytøj og babyting, men min erfaring er dog at mange kommende mødre allerede har virkelig mange ting til baby eller aldrig kommer til at bruge de fleste af de ting der får, så hvorfor ikke give hende en gave, der handler om hende selv og om at gøre den sidste del af graviditeten så skøn som muligt. De fleste er jo relativt store og langt henne i deres graviditet når det endelig er tid til babyshower.

I sidste uge var jeg forbi Arndal SPA og prøve deres Mother-To-Be behandling og sjældent har jeg prøvet noget så fuldkommen fantastisk som de små 2 timer jeg tilbragte i Arndals lokaler på Store Kongens Gade.

Arndals Mother-To-Be behandling består først af en times massage, hvor man bl.a ligger på maven takket være nogle specialbyggede pudder… Jeg siger jer – det var så ubeskriveligt skønt at ligge på maven for første gang i over et halvt år, og få masseret både ryg, ben, arme, skuldrer og nakke.

Derefter får man en ansigtsbehandling med fokus på fugt og glød. Der er intet med at gøre huden rød eller peeling, men blot fokus på at fremme den famøse ‘gravidites-glød’ – og det virkede i høj grad.

KÆMPE anbefaling herfra til alle gravide kvinder. I kan læse mere om behandlingen HER

(Visited 2,891 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

No Comments

You Might Also Like