« The Babyshower
Den perfekte babyshower gave »
Sponsored Post 18.05.2017PREGGO

De første babyting

Tænk at vores datter kommer til verdenen i næste måned – næste måned!! Det kommer tættere og tættere på, og tiden går ligeledes hurtigere og hurtigere. Vi har taget det med indkøb af babyting rimeligt stille og roligt herhjemme, og vi har begge hygget os med at lyst-købe lidt tøj, bamser osv i ny og næ – for der har jo været tid nok.

Men nu er der ligesom ikke så lang tid tilbage til, at vores baby kommer ud i verdenen… og der er jo unægteligt nogle ting, der er rare at have styr på inden hun ankommer såsom babyseng, dyne og pude, betræk, pusleting osv osv.

Nogle ting er naturligvis mere nødvendige end andre, og jeg er nok lidt en udstyrs-type, der hellere vil have for meget end for lidt :P (selvom jeg prøver at begrænse mig) så nu er det efterhånden ved at ligne noget herhjemme. Der er i hvert fald styr på mange af de store ting som barnevogn, lift, seng osv. Jeg tænker at lave et indlæg om det, så snart vi har fået pakket det ud. Det står pt opmagasineret i vores kælder, da vi jo også lige har en renovering herhjemme der skal styr på før hun kommer til verdenen :)

Netshopping er generelt virkelig blevet en bedre ven end nogensinde før i forbindelse med det her babyudstyr shopping, og det er der ret mange årsager til – fx følgende:

 

 1. Jeg må jo ikke rigtig bære noget længere, så det er langt bedre at få leveret ting til døren
 2. Det er nemmere at få et overblik og huske at købe de ting jeg har på min liste på skrivebordet.
 3. Det er tusind gange lettere at navigere rundt. Fx kan jeg helt konkret skrive fx “økologiske stofbleer”, og bliver derefter via google nemt guidet ind på præcis de butikker, der specialiserer sig i økologiske babyting.. det er lidt svære at finde ud af ved de fysiske butikker.

 

Og lige præcis det med økologi og så rene ting som muligt har jeg som en anden speltmor gået ret meget op i.. Uden dog at være fanatisk – jeg er trods alt selv fra en generation der umiddelbart ikke har taget skade af at bide i plastik og gå i polyester;) I min googlesøgning stødte jeg på naturebaby.dk, hvor jeg faktisk er endt med at købe stort set alt ind til den lille. Det er en webshop, der har specialiseret sig i alt, og jeg mener alt, i naturlige og økologiske produkter til baby og mor, og den er virkelig optur. Nedenfor er nogle af de ting jeg allerede har købt.

PUSLEPUDEN – en puslepude skal man selvfølgelig have. Vi har heldigvis plads til pusling på badeværelset.. der dog (mindre detalje) pt mangler at blive lavet færdigt:) Vi er gået for puslepuden HER i blå, og så har jeg desuden også valgt pusletæppet HER til når man er på farten.

STOFBLEER – Man kan ikke læse en det-skal-du-bruge-til-baby-liste uden at støde på stofbleer og de fleste anbefaler at man har så mange som muligt. Jeg kan derfor godt se vi skal have fat i lidt flere, men indtil videre har vi stacket up med de mest nuttede kanin stofbleer med øer HER og virkelig pæne i økologisk bomuld og farverne rose dust fra Kongesløjd – begge også fra naturebaby.

AMMEPUDEN – og så til den berygtede ammepude – puden som alle kvinder har anbefalet mig at anskaffe hurtigst muligt, da den også fungerer perfekt i sengen som gravid, og også bliver ens bedste ven når baby er ude og man skal i gang med at amme. Jeg har fået lidt forskellige anbefalet, og så gjorde jeg ret meget research på nettet før jeg besluttede, hvilken en jeg vil have – for tro det eller lad være, ammepudder kommer i mange forskellige versioner. Jeg gik for klassens tungeste model – nemlig den fra Vivatex, der er fyldt med økologiske speltskaller og faktisk vejer 3 kg. Det gør den selvfølgelig ikke så mobil, men til gengæld er den fuldkommen fantastisk derhjemme. Jeg har haft de 4 bedste nætters søvn siden jeg fik den, og jeg er sikker på den også bliver genial når den skal gøre sit job som ammepude, da den former sig på den bedste måde efter baby. Kæmpe anbefaling herfra – den fås hos naturebaby HER og husk at køb betræk seperat – jeg valgte betrækket HER.

BARNEVOGNSPYNT – Vi er gået for en ret klassisk barnevogn i sort.. som jeg helt klart synes var pænest, men som måske også kan trænge til at blive gjort lidt mere nuttet. Jeg havde egentlig ikke gjort mig de store tanker om hvordan – udover at en barnevognskæde nok vil pynte…. Der har jeg valgt kæden fra Cam Cam HER men så stødte jeg på den HER barnevognspude som er totalt fin og som skal gøre det hyggeligt for vores pige når hun bliver kørt rundt.

Indlægget er lavet i samarbejde med naturebaby.dk

(Visited 4,902 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

 • Reply Katrine Louise 19.05.2017 at 21:47

  Sikke nogle fine ting I har købt! Ammepuden er bare en genial ting. Jeg blev selv mor for 3 måneder siden og jeg er virkelig også en udstyrs-type. Vi har lavet meget få fejlkøb, og men mit største fejlkøb er uden tvivl puslepude og pusletæppe i stof… og det gælder altså også det der stof, som skal forestille at være vandafvisende. Afføring og tis bliver snart et helt naturligt samtaleemne under aftensmaden, og de små har nogle helt særlig evner til at skyyyyyyde deres remoulade gule lort ud over det hele (ja undskyld!). Jeg endte meget hurtigt med at anskaffe mig en puslepude fra Leander i en slags gummi, som er let at tørre af… og en pusletaske fra Voksi by Ida Ising (som har en plastisk overtrukken puslepude indeni). Og så købte vi en skide dyr bæresele fra Ergobaby. Den er rigtig fin, men en strækvikle/slynge slår den med længder!! Køb (e.g.) en “Je porte mon babe” stræk vikle. Den er genial. Baby i viklen… og hænderne er fri til kaffe og kringle. Der er mange der er fanatiske vikle/slynge mødre, men det faktisk ret smart. Tillykke med jeres lille sommer baby!!

  • Reply Trine 22.05.2017 at 08:44

   Hej Katrine Louise
   Tusind tak for din kommentar og tips. Det er så fedt du deler dem :)
   Jeg tror også vi kommer til at gøre nogle unødvendige køb, men alle siger forskellige ting, så jeg tænker man må gøre sig sine egne erfarringer.. Vi har også købt en strækvikle som vi glæder os til at bruge.. Tusind gange tillykke med din 3 måneders baby <3
   KH Trine

 • Reply Trine Olsen 02.10.2017 at 08:56

  Hvilken dyne har du købt? Er selv på udkig men synes det kan være en jungle ift der er mange meninger og holdninger…

 • You Might Also Like