« Den perfekte babyshower gave
Gravid uge 26 »
Copenhagen 21.05.2017PEOPLE PREGGO

Mig og mine børn med Szhirley

Nu er der 5 uger til min terminsdato og vi glæder os mere og mere for hver dag der går De fleste ting er efterhånden indkøbt og vi føler os generelt ret klar til hendes ankomst.. selvom hverken hendes værelse, vores soveværelse eller badeværelse er klar.

Selvom jeg føler mig klar, så synes jeg nu stadig det er helt vildt skønt at snakke med alle de inspirerende mødre omkring mig – høre om deres erfarringer, hvordan deres liv har ændret sig og få deres bedste tips til mor-livet. Den første snak var med SneglCille og den kan I læse HER, og næste levende billede er den skønne Szhirley.

Jeg er så heldig at støde på hende af og til nede på Værnedamsvej, hvor vi begge elsker at være, og hun er mor præcis som jeg gerne vil være… overskudsagtig og med et stort smil, og det forstår man jo egentlig godt når man kigger på hendes to charmetrolde af nogle drenge.

Læs hendes bedste tip til at gøre sig klar på 5 minutter, hvad det bedste er ved at være mor og hvad hun savner ved livet før plus en masse andet.. hun deler bl.a. et af de bedste råd jeg pt har fået som kommende mor. 

Navn: Szhirley Rokahaim
Alder: 40 år
Børn: To drenge. Elton på 7 og Bille på 3 år
Beskæftigelse: Sangerinde

HVAD ER DET BEDSTE VED AT VÆRE MOR
ALT!!!! Jeg elsker især deres små hoveder og alle de tanker, de gør sig. Det sætter vores måde at reflektere i perspektiv, hvilket jeg synes er en gave og utrolig sundt. Men så er der deres duft, de lyde de siger, når de sover. Billes stadig små fede fødder og jeg kunne blive ved!!

EN TING, SOM DIN MOR HAR LÆRT DIG, SOM DU VIL GIVE VIDERE TIL DINE BØRN 
Behandle andre som man selv ønsker at blive behandlet.

BESKRIV EN TYPISK MORGEN HJEMME HOS JER
Billen vågner ofte meget tidligt. Altså omkring kl. 05, men han har på det seneste sovet helt til 06-tiden. Han er ved at gå væk fra at sove til middag, og det giver pote! Det er for det meste mig, der står op og tusser rundt med ham, indtil de andre vågner. Så superheltene får lige en over nakken, og når Elton får øjne, elsker de to fiduser at sidde med deres morgenmad og se Ramasjang eller Ultra, mens de langsomt vågner ordentligt. Jeg smører madpakke, og når det er ved at være tid, får de børstet tænder og kører badeværelsesrutinen. Og så er det på med tøjet og ud ad døren. Når de er smuttet med far, så går mine egne rutiner i gang.

HJEMMELAVET MAD ELLER TAKEOUT
Jeg vil ha´ det hele!!

HVORDAN GØR DU DIG KLAR PÅ 5 MINUTTER
Jeg elsker at se ”fedtet” ud, så på med ansigtscremen (som altid er med i tasken også) og så enten mascara eller læber på. Håret kommer oftest i en knold, når tiden er knap.

BEDSTE TIP TIL SELVFORKÆLELSE UNDER DIN GRAVIDITET
Fodmassage!!!!! Den tyngde man pludselig bærer på kan mærkes. Så hyggespisning mens fødderne bliver masseret og nusset.

HVAD SAVNER DU MEST VED LIVET FRA FØR DU BLEV MOR
Ikke rigtig noget.. Lyder helt floskelagtigt, men jeg gør stort set de samme ting som før – bare lidt mindre spontant måske. Men jeg føler på ingen måde, at jeg misser ud på noget efter at være blevet mor.

NETSHOPPING ELLER FYSISK SHOPPING
Ååååh…. Både og.. Jeg elsker at kunne mærke og se varen i virkeligheden, inden den ryger i kurven, men jeg er også vild med ”sid-i-din-sofa-og-shop” konceptet.

DET VÆRSTE RÅD DU HAR FÅET SOM MOR
Hmmmmm…. Det ved jeg faktisk ikke.

BESKRIV DIN BARSELSPERIODE MED 3 ORD
Slet ikke eksisterende – hahahahaha. Jeg spillede teater begge gange og tog drengene med under armen, mens min mor og mand hjalp til, når jeg var på scenen.

HVAD HAR DU ALTID MED I TASKEN 
Spørgsmålet er, hvad jeg ikke har med i tasken. Folk har altid kaldt mig mormor, fordi jeg har sygrej, plaster, hårspray and you name it i tasken.

SKAL DU HAVE FLERE BØRN
Hvis vi havde rumpetten fuld af guld, så var jeg klar på en tre´er, men jeg er 40 og har fået de to drenge, jeg altid har drømt om. Så jeg er mere end LYKKELIG.

DIT BEDSTE RÅD TIL EN KOMMENDE MOR  
Husk at det stadig er dig, der bestemmer – det meste… Lad barnet følge med i dit liv, og lad ikke barnet bestemme alt i dit liv.

Læs mig og mine børn med SneglCille HER

(Visited 7,219 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Anne 22.05.2017 at 20:25

    Jeg har ofte tænkt på hvorfor vil ikke ser dig med opsat hår, jeg kunne godt forestille mig det ville klæde dig superb.
    En høj stram hestehale er jeg sikker på ville være nice til dig.

  • You Might Also Like