« Things I Like #96
Roberta 8 måneder »
Bangkok 09.03.2018BABY FAMILY TRAVELS

Bangkok med baby

“Åh nej, Bangkok med baby – det skal I ikke gøre” – sådan sagde de fleste inden vi rejste til Thailand, og det var da også årsag til at vi på forhånd kun havde booket en enkelt overnatning i den hektiske varme by. Rejseplanerne blev dog ændret på Koh Mook, da vi blev ramt af hvad man kalder ø-kuller primært pga dårligt vejr, og vi derfor besluttede at rejse før tid til Bangkok, hvor vi så endte med at være i 4 dage.


Vores lille seje rejse pige, der er gået kold på far på turen fra Koh Mook til Bangkok, der var med private longboat, bil, fly og så taxa.

Fremme i Bangkok som er en by jeg tror man enten elsker eller hader. Jeg elsker den for pulsen, maden og ikke mindst de smukke farver.

Vi boede på Sukhothai Hotel som var helt fantastisk godt. Babyvenligt, god service og skønt poolområde. Og markant mere underspillet en Siam Kempinski, hvor vi boede sidst.

Morgenmaden var den bedste jeg nogensinde har fået, og der var så meget at vælge i mellem at det var godt vi havde 5 morgener. Særligt var deres hjemmelavede pandekager, æggehvideomeletter og eggs benedicte fantastisk.

I Ganni kjole ude foran et af Bangkoks utallige malls, der i øvrigt er mega babyvenlige.

Man skal primært holde sig til malls når man er i Bangkok for byen er i sig selv virkelig ikke babyvenlig. Der er så meget trafik og høje fortove som gør det ret svært at køre rundt med barnevogn.

Tæt på hvor vi boede fandt vi heldigvis en park, der hedder Lumphini Park og som bedst kan beskrives som Bangkoks lille version af Central Park i New York. Så fed og babyvenlig.

Vi gjorde utroligt mange stop når vi var ude, og som regel blev det til minimum én iskaffe om dagen.

Og masser af cappuccinoer. En med Hello Kitty og en ved poolen på hotellet, hvor vi brugte mange af dagstimerne.

Min Robs <3

Der er så vanvittigt mange gode spisesteder i Bangkok. Her trængte vi til lidt vestligt og fik blæksprutter med kikærter og til dessert fik vi den første espresso martini jeg har fået siden før jeg var gravid.

Fin lille krog i Bangkok

BOYY har netop åbnet den fineste café som vi besøgte

Klar til middag

En anden virkelig smuk café i Bangkok.

Afslapning på hotellet i sæt fra Ganni og kasket fra Nike.

Mall-selfie inden 3 helt fantastiske uger var slut og vi igen skulle hjemad mod Danmark.

(Visited 3,223 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Cecilie 12.03.2018 at 22:27

    Hvor er din fine kjole med kirsebærene fra? :D

  • You Might Also Like