« Bangkok med baby
5 ting jeg er blevet bedre til efter jeg er blevet mor »
17.03.2018BABY FAMILY

Roberta 8 måneder

Man ved ens baby er ved at blive et barn (eller også har man for alvor fået ammehjerne) når man for første gang glemmer at huske hendes månedsdag. Hver eneste måned siden Roberta kom til verden har vi d. 11 (fejret vil nok være et stort ord) markeret hendes dag. En tradition, der blev brudt d. 11 marts, hvor vi ærlig talt glemte alt om dagen.

Skæbne-agtigt nok så sad vi dog tilfældigvis lige præcis den dag ( altså søndag d. 11) og havde en af de stunder, hvor hun var lagt i seng, og hvor vi bare sad og kiggede på spædbarns billeder og grinte af små videoer, hvor hun ruller og spiser for første gang. Nybagte forældres yndlings hobby, tror jeg.

Og alt det fik mig til at tænke at grunden til vi nok ikke er så bevidste om månedsdage osv. er at vi nu er nået til et punkt, hvor hun er en så inkarneret del af vores familie, at vi stort set ikke kan huske 8 måneder tilbage. I hvert fald virker det virkelig syret, at vi kun skal 8 måneder tilbage før Roberta overhovedet var født.

Hvordan går det så med den lille Robs, der nu er knap så lille og har oceaner af personlighed. Jeg har ikke lavet status siden hun var 3,5 måneder – den finder I HER

Roberta, da hun var 2,5 måneder gammel taget af dygtige Maria Franck

 

Robertas udvikling
I syvende måned knækkede hun endelig koden til at kravle efter at have rokket og møvet siden vi var i Thailand. Det er en kæmpe tilfredsstillelse for hende at hun selv kan komme rundt i vores hjem, og det gør mig mega stolt hver eneste gang hun kravler over til mig. Man skal være over hende – for pludselig går det stærkt og så har hun fundet en ledning eller et skarpt hjørne, og nu er hun desuden begyndt at rejse sig op af ting – noget der kræver nerver af stål, men jeg synes det er sejt at hun udfordrer sig selv hele tiden. Hun bliver sjovere og sjovere og elsker at spille op og lege. Yndlings leg er duplo, klodser der kan væltes og tamburin – og speaking of tamburin, så er alt med musik et hit. Jo højere anlægget spiller og jo mere rytme desto bedre. Hun elsker at danse – enten siddende, eller på os. Et rigtig lille menneske, der sidder selv og har masser af personlighed som jeg bliver mere og mere forelsket i for hver dag der går.

Barselslivet
Siden 1 januar har Nicholas haft barsel. De første 5 uger blev mere eller mindre brugt på rejser og dåbsplanlægning, men nu er det rigtige barselsliv startet og han stornyder det, og det samme gør Roberta. Jeg arbejder hjemmefra så jeg går heldigvis sjældent glip af noget.. Og det er jeg meget taknemlig for – ligesom jeg er meget taknemlig over at have en mand, der prioritere sin familie og baby <3

September 2017 af Maria Franck


Mad
Nu spiser Roberta 3 hovedmåltider, hun får snacks, flaske og bliver stadig ammet ca 3 gange i døgnet.

Søvn
Vi har været velsignet med en baby, der sover godt om natten. Hun vågner i gennemsnit nok 1 gang om natten og sover ellers fra halv 8 til halv 8 ca… så dejligt.

Min krop
Jeg synes efterhånden ikke rigtig graviditeten og fødslen sidder i kroppen længere. Til gengæld kan jeg mærke jeg er slappere end før graviditeten og i takt med at hun blive større og tungere synes jeg min lænd er mere og mere presset. Derfor skal jeg nu også endelig starte op med træning igen (mere om det senere)- der er jo også et bryllup til september.

Jeg håber også det går godt med alle jeres babyer derude. Det er så hyggeligt når I skriver på insta og her <3

2,5 måned siden hun lå i maven her. Tiden flyver <3
(Visited 4,898 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Louise 18.03.2018 at 10:45

  Hej Trine,
  Bare sådan nysgerrig fordi jeg har en pige på samme alder ? Hvordan ligger flaske og amning fordelt hos jer? Og hvordan putter du? ?
  Roberta ser skøn ud, nyd det!
  Venligst L

  • Reply Trine 11.04.2018 at 10:30

   Kære Louise

   Fik aldrig svaret dig – beklager
   Lige nu får hun 3 flasker om dagen og jeg ammer hende ca 2 gange

   KH

  You Might Also Like