« 3 goodies: Hair clips
3 ting jeg vil lave i august »
02.08.2017THINGS

Wrap it up – 10 overgangsjakker.

Jeg elsker jakker, og jeg tror faktisk at min favorit form for jakker er overgangsjakker. I ved dem der hverken er mega tykke og heller ikke helt tynde, og som man kan bruge i sensommeren, det tidlige efterår og foråret. Lige nu er jeg især glad for dem der kan bindes ind i taljen, og nedenfor har i 1o mega pæne bud på sådanne jakker.


I love coats and jackets, and I guess my favorite kinds are transitional jackets. Right now I’m especially obsessing about jackets that you can tie in the waist – Below you can see 10 of my current favorites.

| 1. GANNI (here) | 2. ACNE (here) | 3. VETEMENTS (here) | 4. BY MALENE BIRGER (here|
| 5. GANNI (here) | 6. BY MALENE BIRGER (here)  | 7. WEEKDAY (here) |
| 8. LORO PIANA (here) | 9. MAX MARA (here) | 10. MAX MARA (here) |

Der er brugt reklamelinks i indlægget
(Visited 1,846 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

2 Comments

 • Reply Mie 03.08.2017 at 15:01

  Hvor er jakken fra, der er øverst til venstre uden tal? Altså den mørke frakke med bælte i taljen?

  • Reply Trine 03.08.2017 at 23:04

   Det ved jeg desværre ikke – det er bare nogle inspirationsbilleder, jeg har fundet på Pinterest.
   Kh Trine

  You Might Also Like