« Wrap it up – 10 overgangsjakker.
Things I like #82 »
05.08.2017ME THINGS

3 ting jeg vil lave i august

Mens juli mest foregik på Frederiksberg, så føler jeg mig nu klar til at udforske lidt mere med Roberta. Vi startede faktisk august inde i København K, og det gik fantastisk.. Senere på måneden skal vi både til Århus og til Skagen og nedenfor kan I se 3 af de ting jeg særligt glæder mig til i denne måned.

pictures: visitcopenhagen, Gl. Strand, kunsthal Charlottenborg.

1. PÅ MUSEUM
Der er to udstillinger pt jeg især gerne vil se med Nicholas og Roberta i barnevognen.
– Tove Jansson – Kunst, Kærlighed og Mumitrolde på Gl. Strand, der kører frem til 3 september
John Kørners udstillling – ALTID MANGE PROBLEMER på Charlottenborg, der kører til 13 august.

2. HAVEN FESTIVAL
En ting jeg gerne ville, men som jeg må vente med til næste år, er at tage til Haven Festival. Det er i år første gang, at festivalen finder sted, og den beskriver sig selv som en festival, der kombinerer øl, mad, kunst og musik. Det er en rigtig indie festival med musikalsk lineup der bl.a. inkluderer Bon Iver, Feist, Kwamie Liv, Liss, SBTRKT, When Saints Go Machine og Beach House. Maden står Claus Meyer bl.a. for og øl fra Mikkeller.

Haven Festival, 11-12 august – Refshalevej 151, 1432 København K. Køb billet HER.

3. SOLNEDGANG I GL. SKAGEN
I stedet for festivaler glæder jeg mig til, at vi skal til Skagen med mine forældre. Vi skal spise pil-selv-rejser, masser af is og se solnedgangen hver aften fra solnedgangspladsen, der ligger virkelig tæt på mine forældres hus.

(Visited 1,952 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

1 Comment

  • Reply Astrid Marie 05.08.2017 at 20:36

    Jeg skal på Haven Festival og høre Bon Iver, og jeg glæder mig så meget! Men Skagen kan nu også noget;)

  • You Might Also Like