« Trine’s Wardrobe Skin Care in Matas
Trine’s Wardrobe Face Scrub »
07.07.2014BEAUTY

Trine’s Wardrobe Eye Roll-on

tw-eyerollon

Efter nogle uger med sommerferie stemning på bloggen, så kommer her endelig, som lovet, et til indlæg om mine nye hudprodukter. Denne her gang vil jeg gerne fortælle om min Eye Roll-On som vitterligt var min bedste ven under både NorthSide Festival, Roskilde Festival og ligeledes om morgenerne – især i dag, som er første dag efter ferien, og hvor ens øjne er ekstra trætte :)

Den plejer, opfrisker og fugter øjenomgivelserne. Man påfører den ved hjælp af nogle små kugler, der masserer huden og har en afkølende effekt, der også gør den ideel til hævede og trætte øjne.

Trine’s Wardrobe Eye Roll-On er uden parfume og uden parabener og kan fås i alle Matas butikker og online HER

The next product from my new skin care line that I would love to introduce to you is Trine’s Wardrobe Eye Roll-on. This product was literally my best fried during NorthSide Festival and Roskilde Festival, and I use it every morning too.

It refreshes and hydrates the eye area. You apply it with some small balls that are massaging the skin and has a cooling effect which makes it ideal for puffy and tired eyes.

Trine’s Wardrobe Eye Roll-On is free of perfume and parabens, and you can get in Matas and online HERE

(Visited 551 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

3 Comments

  • Reply Julie 07.07.2014 at 15:13

    Den ser god ud

  • Reply STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP 07.07.2014 at 22:41

    Lyder goood :D

  • Reply Bjørg 15.09.2014 at 12:09

    Den her har reddet mine øjne mere end en gang. Jeg har den altid liggende i min håndtaske, så når min sygdom rammer mine øjne og tørre dem helt ud, så kan jeg bare påføre denne creme og det hjælper med det samme :D Den er så meget anbefalelsesværdig. Klart fan. Jeg skriver også og anbefaler den på min blog :D samt anbefaler din blog :D

  • You Might Also Like