« Trine’s Wardrobe Eye Roll-on
Trine’s Wardrobe Micellar Water »
25.07.2014BEAUTY

Trine’s Wardrobe Face Scrub

tw-facescrub

Noget af det der har gjort de største underværker l for min hud var da jeg begyndte at anvende face scrub regelmæssigt. Jeg bruger det et par gange om ugen for at rense huden grundigt igennem. Det var vigtigt for mig, da jeg skulle udvikle min egen face scrub at kornene var fine, men alligevel havde en mild skrubende effekt. Jeg har valgt at bruge fint pulveriserede abrikoskerner, der mildt og skånsomt fjerner døde hudceller og urenheder, og så har jeg (som i både mine hårprodukter og mange af mine hudprodukter) tilsat argan olie der efterlader huden gennemfugtet og strålende med en flot glød. Min face scrub er uden parabener og uden parfume.

Trine’s Wardrobe Face Scrub kan fås i alle Matas butikker og online HER

I’m a huge fan of face scrub, and I use it a couple of times a week to get rid of old skin cells. I’ve developed my own face scrub – it’s without perfume and parabens and I’ve added argan oil which will leave your skin moistorized and glowing. You can buy it in Matas stores all over Denmark and online HERE

(Visited 503 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

8 Comments

 • Reply Camilla - Cfashion 25.07.2014 at 09:38

  Den her skal jeg prøve, den indeholder alt det jeg efterlyser i en god skrub :-)
  Tillykke med det nye produkt
  /Camilla

  • Reply Trine 26.07.2014 at 11:20

   Tusind tak Camilla, håber du bliver ligeså glad for den som jeg er :D
   God weekend

 • Reply Dominique 25.07.2014 at 09:42

  love it!

  xxx
  http://www.dominiquecandido.com

 • Reply signe 25.07.2014 at 10:31

  Hej Trine – rent produktmæssigt kunne jeg godt tænke mig at høre hvad der adskiller dine ansigtspleje-produkter fra mange af de andre på markedet? :-) Jeg synes personligt det er en JUNGLE at finde rundt i, og gud hvor har jeg spildt mange penge på dyre produkter kun for at finde ud af at de billige jeg brugte i forvejen virkede lige så godt.

  Kh Signe

  • Reply Trine 26.07.2014 at 11:26

   Hej Signe,

   Det er virkelig en jungle at finde rundt i skønhedsprodukter, og det er netop det der gør, at jeg har kastet mig ud i først hårprodukter og så hudprodukter – fordi jeg synes det var umuligt at navigere rundt.

   Grundlæggende hader jeg alle de produkter der lover en masse og ingen effekt har. Mine produkter er udviklet ud fra mine behov, der primært er at jeg vil have masser af fugt, jeg vil have rene produkter uden parfume og parabener, de måtte ikke koste en formue, og så vil jeg gerne have lidt ekstra luksus, og det er blevet i form af at der næsten i samtlige mine produkter er tilsat argan olie, der er en marokkansk olie. Den fedter ikke og absorberes nemt i både håret og i huden. Den er ekstremt rig på vitaminer og fedtsyrer – og gør derfor mine produkter lidt ekstra lækre.

   Sidst men ikke mindst er mange af mine produkter multifunktionelle, så man fx ikke behøver at investerer i 3 forskellige ansigtscremer etc :)

   Kh Trine

 • Reply stinna 25.07.2014 at 15:41

  Det er min nye yndlings-scrub ! :-)

  • Reply Trine 26.07.2014 at 11:26

   Hvor dejligt at høre Stinna :)

   Kh Trine

 • Reply kathrine Johansen 30.07.2014 at 19:33

  Det må jeg virkelig prøve en gang! :-) Den ser virkelig fin ud i designet :)

  Knus<3
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

 • You Might Also Like