« Trine’s Wardrobe Body Care
Trine’s Wardrobe Body Lotion »
11.08.2015BEAUTY

Trine’s Wardrobe Body Oil

tw-bodyoil

I sidste uge fortalte jeg endelig om mine nye kropsprodukter HER, der netop er kommet i handlen i både Matas og Sephora.

Nu er det så tid til at introducere hvert af produkterne, og jeg vil starte med Trine’s Wardrobe Body Oil som jeg er blevet intet mindre end afhængig af.

Efter med stor succes at have brugt olie i både ansigtet (jeg bruger den HER) og i håret (pt bruger jeg den HER) satte jeg mig for at udvikle den perfekte kropsolie.

Jeg har derfor udviklet en nærende Body Oil, der er spækket med vitaminer og lavet af naturens egne fugtgivende ingredienser. Jeg har bl.a. tilsat avokadoolie, der via sine fugtgivende og plejende egenskaber er ideel til tør og dehydreret hud. Produktet indeholder også abrikoskerneolie, mandelolie og arganolie, der har masser af blødgørende og fugtgivende egenskaber. Olien fedter ikke og lader sig let og hurtigt absorbere, hvilket er alfa omega for mig. Min body oil er desuden fri for både parabener og parfume.

Jeg bruger selv olien hver gang jeg har været i bad og massere den ind i huden med rundebevægelser indtil huden er mættet, og så er den genial om sommeren, hvor jeg altid bruger den på arme, ben og kraveben, så får de det flotteste naturlige skin.

Du kan købe Trine’s Wardrobe Body Oil i alle Matas butikker, Sephora og online HER

 

Last week I told you guys about my new body care line that just launched in Matas and Sephora last week.

Now it’s finally time to introduce each of my new products, and I’ll start with Trine’s Wardrobe Body Oil that I’m beyond addicted to.

I’ve been using oil for my face (I use this one HERE) and oil for my hair (I use this one HERE) with huge success, and that’s why I wanted to create the perfect oil for the body as well.

Trine’s Wardrobe Body Oil is full of vitamines and the amazing moisturizing mix of argan, avocado, almond and apricot kernel oil. My Body Oil provides instant hydration, it’s non greasy and easily absorbed by the skin.

You can buy Trine’s Wardrobe Body Oil in Matas, Sephora and online HERE

(Visited 1,463 times, 1 visits today)

Leave a reply

Leave a Reply

4 Comments

 • Reply Camilla - Cfashion 11.08.2015 at 14:19

  Super lækker nyhed :-)
  Endnu en gang godt gået Trine!!
  /Camilla

  • Reply Trine 12.08.2015 at 14:43

   Tusind tak Camilla, den er virkelig fantastisk den olie :)

   God dag
   kh Trine

 • Reply Liz 11.08.2015 at 17:16

  love your products!

  http://hashtagliz.com

  • Reply Trine 12.08.2015 at 14:43

   Thank you so much Liz

  You Might Also Like